3 Ağustos 2012 Cuma

Stylemesh-Taze Gelmiş :)

Sevgili güzeller güzeli okuyucularımız bugün size güzellik nehri olarak açıldığımız yeni bir sosyal paylaşım platformundan bahsetmek istiyorum. Normalde bu tür duyurular yapmıyoruz bildiğiniz gibi ancak bu uygulamayı görünce duyurmadan duramadım :)

Bahsettiğim uygulamanın adı Stylemesh, kendisi istediğiniz her türlü paylaşamı yapabileceğiniz bir (asortik adlarla yazayım) stil, trend, moda artık ne derseniz bir uygulama :) Her taraftan ayakkabılar, çantalar, giysiler, aksesuarlar, makyaj ve oje uygulamaları fırlayan bir uygulama, benim en çok ilgimi çeken taraflarından biri kullanıcıların dört bir yanı gezip her yerdeki indirimlerden ürünlerden bahsetmesi oldu. Uygulama sayesinde mi diyeyim yüzünden mi diyeyim şahtım şahbaz oldum yani cep delik cepken delik durumuna emin adımlarla ilerliyorum oradan indirimleri gördükçe. Yani önerirken bir de uyarıda bulunayım aman benim gibi yapmayın beş parasız kalmayın sevgili takipçilerimiz :)

Kullanıcı sayısı çok fazla olduğu için paylaşımların çeşitliliği de çok farklı bir yandan yeni bir ayakkabının paylaşıldığını görürken diğer yandan bir tabak çanak takımını görmek mümkün bu nedenle hepimize hitap eden bir şeyler bulmak mümkün.

Stylemesh'e üye olunca takip ettiğimiz bloggerların paylaşımları anında takip edilebiliyor, bizi takip edenler de her paylaşımımızı anında görebiliyorlar dolayısıyla, gözünüze çarpan ne varsa anında herkesin telefonunda oluyor.

Stylemesh'e üye olabilmek için bir Stylemesh kullanıcısını referans göstermek gerekiyor, guzelliknehri@gmail.com mail adresini referans gösterebilirsiniz, biz kullanmaya başladık indirimdi, vitrindi, makyaj malzemesiyedi, ojeydi, oydu buydu herşeyi koyuyoruz çünkü paylaşım yapmak çok rahat ve hızlı.

iphone uygulamasının yanısıra internet sitesine, facebook ve tweetera da bakıp oradan takip edebilir uygulamayı karıştırabilirsiniz, android telefonlar için olan versiyonu da yoldaymış. Adresler aşağıdaki gibi;

Internet Sitesi:  www.stylemesh.com
Facebook:   https://www.facebook.com/pages/StyleMesh/446729388679045?ref=ts
Twitter:   https://twitter.com/StyleMesh

Biz beğendik umarız siz de beğenirsiniz sevgili kızlarımız, heeeep daha da çok şey paylaştığımız günlere diyorum o zaman :)

B.

2 yorum:

  1. Stylemesh'de takipcinizim. Ojelerinizi severek takip ediorum :):):)

    YanıtlaSil
  2. Sagol canim :) Begenmene sevindim devami da geliyor ojelerin :)

    YanıtlaSil