29 Ağustos 2012 Çarşamba

Mavi tirnaklar

 

Mavi oje merakı başladı bende bir süredir. Gördüğüm mavi tonlu ojelere yapışıp alasım geliyor, tabii bu durum da bloga yansıyor :)


Flormar'ın bu ojesi iki katta opak hale geliyor, tonunu beğendim. Mavi oje almayı düşünürseniz bu ojeye de bakabilirsiniz :) Fiyatı 1.5tl.
B.

10 yorum:

  1. çok hoşşşş, fiyatı da normal, flormar'ın taksimdeki mağazasında fiyatı 3 TL =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) 3 liralık fiyatına şaşırdım neden öyle kuş mu kondurup satıyorlar diğer flormarlardan farklı olarak :)

      Sil
  2. odada tekim ama resmi görünce ay çoook güzzeeeelll dedim:D:D:D çok beğendim canım çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha çok tatlısın :) Çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  3. mükemmel olmuşşş ama tabi zemin güzel :)) tırnak bakımına dair tüyolarını merak ediyorumm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım eskiden manikür yapar/yaptırırdım ancak tırnak etlerinin kesilmesinin çok tehlikeli olduğu ve mikroplara davetiye çıkardığımın iyice bilincine varınca bıraktım tırnak etlerimi kesmeyi. O zamandan bu yana fırsat buldukça geriye itiyorum tırnak etlerimi zamanla kendine geldi artık hiç bir şey yapmıyorum kesinlikle öneririm tırnak etlerini aldırmak yerine sadece geriye itmeyi. Kırk yılda bir kullandığım bir tırnak ürünü var onu da bir ara tanıtmayı planlıyorum canım :)

      Sil
  4. çok teşekkür ederim :)) o zaman senin ki genetik güzellik :)) birde benim tırnaklarım çok ince hemen kırılıyorlar bunun için önerilerin var mı???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Canım kalsiyum eksikliği tırnakların ince olması, çabuk kırılması konusunda en önemli etken deniyor. Bunun için kalsiyum içeren gıdaları sık tüketebilirsin bol bol yoğurt, süt, peynir tüketirsen faydasını göreceğine eminim :) Dıştan destek olarak da limon suyu ve zeytinyağını karıştırıp hem tırnaklarına hem de tırnak etlerine sürebilirsin. Kozmetik bir ürün denemedim o konuda yardımcı olamıyorum çünkü benim tırnaklarım kalsiyum fazlalığım olduğu için sertliklerinden tıkır tıkır kırılıyor :(

      Sil
  5. hımm anladım canım çok sağ ol önerilerini kullancam :))

    YanıtlaSil