5 Haziran 2012 Salı

Vanilya Club Haziran Kutusu


İşte beklediğim kutu geldi. İlk izlenim olarak beğendim. Bunların yanında bol bol tanıtım kağıtları da vardı ama 100 yıllık eğitim hayatımdan sonra onlar bile artık bana kitap gibi geliyor, bir kenara attım onları.


Gelelim kutunun içinden çıkanlara. Nuxe Huile Prodigieuse 50ml: yüz vücut ve saçta kullanılabilen, E vitamini içeren ışıltılı kuru yağ. Bu ürün daha önce başka kutularda da çıkmıştı ancak bana ilk kez denk geliyor. İlk gördüğümde çok simli olduğunu düşünmüştüm. Ama kullanan bir arkadaşım muhteşem birşey olduğunu söyledi. O da sim sevmez o yüzden seveceğimi düşünüyorum.


China Glaze Pink Voltage: Hemen denedim,


Resimlerden en soldaki tek kat hal, sonraki çift kat yeni sürülmüş hali, en sağdaki de çift kat kuruduktan sonraki hali. Resimlerde göründüğünden daha fosforlu bir pembe. Renk olarak sevdim, fosfor fosfor pek şirin. Ojenin yapısı çok ince bir türlü eşit dağıtarak süremedim. Fırçasından da kaynaklanıyor olabilir. Ortadaki resimde görüldüğü gibi çizgi çizgi sürülüyor. Kuruyunca pek belli olmuyor o çizgiler.


Liquid Gold Series Facial Foaming Gel: Yüz yıkama jellerinden pek bir şey beklemiyorum ama denemek için güzel olmuş gönderdikleri. 10ml göndermişler. Bu markayı ilk kez deneyeceğim.


L'Occitane %100 Doğal Shea Sütlü Sabun: Bu sabunun kokusu çok güzelmiş. Kutuyu açar açmaz mis gibi kokmuştu zaten.


Bvlgari Omnia Coral: Doğal meyveler ile hibiskus çiçeğinin etrafında oluşan bir kokuymuş =). Ben çok beğendim. Keşke Bvlgari'nin Jasmine serisini de gönderseler denememiz için.


Bvlgari Man: Clive Owen'ın reklamını yaptığı bu parfüm taze ve meyvemsi bir kokuymuş. Ben denedim ve beğendim.


Alessandro Fresh Up Lip Gloss 09 Sweat Peach: İşte bu ruju gördüğümde nude bir renk vereceğini sanıp çok sevinmiştim. Ancak Vanilya kutu her zaman ki gibi elde kalmış rujları göndermeye devam ediyor. Resmen kavunun içindeki turuncuya benzer bir turuncusu bu. 


Çok çok koyu tenlilere belki gider. Onlarda bile garip durabilir.


İşte dudakta da böyle duruyor. Yapısı ince ve yağlı. Aslında güzel bir yapısı var. Belki allık olarak kullanılabilir.


The Lift Mask Powder, Liquid Booster, Finishing Creme: Bu da sıkılaştırıcı maske ve krem. Anneme veriyorum bu tip ürünleri. Çıktıklarına çok sevindim.

Sonuç olarak rujun yarattığı hayal kırıklığının dışında fena bir kutu değildi. Normal en azından bir çok kişinin kullanabileceği bir ruj olsaydı kutuyu çok beğenebilirdim. Vanilya Kutu 35tl ve Aras kargoyla geliyor. Aras kargodan çok memnunum. hem mesaj attılar hem aradılar. Vanilya kutuya siz de buradan üye olabilirsiniz. 
S.

15 yorum:

  1. Rujun rengi okadar mı kötü ya? Sende iyi durmuş gibi de :)

    YanıtlaSil
  2. Şimdi sen sorduktan sonra tekrar denedim =))) azıcık sürdüm güzel göründü ama böyle varla yok arası. ama rengini verecek kadar sürünce çok turuncu oluyor böyle açık turuncu, ben burdayım diyen cinsten. Olmadı yine malesef =( ama başka bloglarda gördüm bazılarına güzel renkler çıkmış gloss fln

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır yani şimdi ben esmerim ve turuncu bir ruju kendimde düşünemedim de :) o yüzden bunu sorma gereksiniminde bulundum, bence beyaz tenlilerde gayette iyi durabilir diye. Sende de sevdim ben bu ruju :)

      Sil
    2. =) ben böyle rujlara falan bakarken hep zencilerde görüyorum da turuncu ruj. fena da olmuyor. ahahhahahhaha. yani az esmerlere olmaz bence de =) bilmiyorum ya kimseye olmama ihtimali çok yüksek. Ama şimdi tekrar baktım şimdi çok fena görünmüyor. ahahhahhha =) belki ilk sürüşte rengini çok veriyordur.

      Sil
    3. hahaha ozaman sen kullanmaya başla o ruju tatlım :)

      Sil
    4. Şimdi tekrar baktım =P olabilir aslında. Bir de yumuşacık yaptı dudağımı. O resimdeki hali düzeldi. =)

      Sil
    5. ruju 2 dk sevdirdim mi sana ne :D :p

      Sil
    6. Evet ya ben de bunun üzerine blogunu takibe aldım zaten =)

      Sil
    7. Lisedeykende ikna kabiliyetime güvenirdim :) hocaları sınav konusunda ve yok yazılmama konusunda :D

      Sil
    8. benim de ikna kabiliyetim sıfır gerçekten. =) o da belli olmuştur. Bak ama yakışmamış mı http://www.aksesuarvemoda.com/turuncu-ruj.html ortadaki melez kıza

      Sil
    9. Hayırrrrr en baştakinde daha hoş durmuş

      Sil
    10. =) bana önce 7. kızdaki bibi zaman geçtikçe de 3. kızdaki gibi oluyor.

      Sil
  3. haha zaman geçtikçe güzelleşiyo işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bana bir ruj kazandırdın teşekkür ederim =)

      Sil
    2. Rica ederim ne demek tatlım :)

      Sil