20 Haziran 2012 Çarşamba

Modagram.com

Sevgili alışveriş tutkunları,

Yeni bir alışveriş sitesi açılmış, açılışa özel fırsatlar sunuyor. Haydi kayıt olup fırsatları kaçırmayalım derim. Siteye burdan ulaşabilir, kayıt işlemlerinizi tamamladığınız anda minimum 50 TL alışveriş yaptığınızda kullanabileceğiniz 20 TL hediye çekinize kavuşabilirsiniz. Hem de açılışa; özel kargo bedava :D


Görüldüğü üzere Modagram, bir Trendyol yan kuruluşu ya da Trendyol koruması altında bir site. Bu durum beni ayrıca hoşnut etti, çünkü Trendyol'u hep beğenmişimdir. Ayrıca Forever 21 Türkiye'de ilk kez Modagram'daymış.


Sizlere kısaca Forever 21'den bahsetmek isterim. ABD'de ucuz ve şık giyim fenomeni olan mağaza zincirini H&M'le kıyaslamak mümkün. Tarzları ve mağaza dizaynları oldukça birbirine benziyor ve fiyatlar hemen hemen aynı. Ancak benim tercihim herzaman Forever 21 olmuştur. Türkiye'ye mağazalarıyla girmesi halinde pek çok benzerini geride bırakacağını düşünmekteyim.

Forever 21'in web sayfasını inceleyip, ürünleriyle yakından tanışabilirsiniz. Modagram'a dönecek olursak, gördüğüm kadarıyla Forever 21'den 30'a yakın ürün var ve hiçbiri bana hitap etmiyor.

Sitede ne giysem?, ne moda? gibi başlıklar altında giysiler kategorize edilmiş ve sitenin bu hali pek de hoş olmuş.


Yukarıda son zamanlarda modanın dahi çocuğu olarak adını duyuran ve benim de sempatik bulduğum Hakan Akkaya'nın Milla için hazırladığı kreasyondan bir ürün bulunmakta. Bugün Modagram'da en çok bu bluzu beğendim. Fiyatı 59 TL ve 20 TL'lik hediye çekimi kullanırsam sadece 39 TL'ye bu Polyester, tiril tiril ve oldukça şık bluza sahip olabilirim :D

Modagram fırsatlarını kaçırmamanızı tavsiye eder, mutlu alışverişler dilerim.
M.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder