1 Haziran 2012 Cuma

Victoria's Secret Demişken


Sevgili B. ve S.'nin Victoria's Secret alışverişini kıskanmış olmamdan olacak kendi hazinemi gözler önüne sermek istedim sevgili güzellik tutkunları :) ABD'de görkemli mağazaları, tutkunu olunan indirimleri ve mis gibi kokan pembe renkli, geniş rafları, son derece nazik ve ilgili çalışanlarıyla VS mağazalarının bir fenomen olduğunu düşünmekteyim. Umarım Türkiye'ye de gelir bizlerde birer VS meleği oluruz :) 


Bu da bendeki bir VS vücut seti. Mis gibi kokularıyla kullanmaya kıyamadıklarım arasındalar ve sıcak yaz günleri için ideal olduklarını düşünüyorum. Ağır parfümleri, baharatlı, şekerli kokuları kış boyu yeterince kullandık ve artık sıra ferah,  temiz, çiçek gibi ve hafif kokulara geldi. İşte tam bu noktada indirim sitelerinde sıklıkla satışa sunulan VS body splashları tavsiye ediyorum. 


Bendeki bu cici set Victori's Secret Love Spell ve içeriğinde beyaz yasemin, kiraz, şeftali gibi hafif kokuları barındırıyor. Duş jeli, parfümü (body splash) ve hafif simli vücut losyonu bulunan seti tavsiye ediyorum. Güzel bir güne başlamak için alınacak ılık bir duş VS'nin bu hoş kokulu duş jeliyle şahane bir hal alırken, ardından kullanılacak vücut losyonu ve serinletici body splash bizleri güne misler gibi hazırlayacak :) Biz (B., S. ve M.) Victoria's Secret'ı denedik ve sevdik, güzellik nehrinin siz değerli güzellerine de önermeden edemedik. 
M.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder