6 Haziran 2012 Çarşamba

Vanilya Club Haziran Kutusu-2


Haziran ayının bana gelen Vanilya Kutusunu da yayınlayalım dedik, S. ile farklı olan bir ürünümüz olunca.


İki tane tester parfüm var kutuda, kadın parfümünü beğendim hoş bir kokusu var, erkek parfümünü de sevgilim beye ileteyim beğenirse kullansın :)


Yukarıdaki ürünleri ben kullanmayacağım bir anneme sormam gerekiyor o kullanırsa ona vereceğim, kullanmazsa da S.'nin annesine doğru yola çıkacak :)


Aynı renkte ojeler gelmiş S. ve bana ancak ojenin rengini sevdiğimi söyleyemeyeceğim.


Pink Voltage adlı ojeyi pek sevemedim; opak değil, mat, rengi de beni benden aldı :)


Üstteki resim tek kat, alttaki resimde ise iki kat sürülmüş hali var.



Alessandro rujun ambalajı çok güzel, kadifemsi bir yapıda. Ancak, rujun rengi bayağı cart bir ton benim için.



Rujun kapağında aynası da var, kullanışlı ancak ilk sürüldüğünde rengi ben buradayım diye bağırıyor o yüzden benim "eser miktarda" kullanmam gerekecek :) Ya da sürüp beklemem gerekecek çünkü durdukça rengi farklılaşıyor.


Swatchlarda bir türlü gerçek rengini net olarak yansıtamadım, burada görünen ton çok hoş bir pembe bana göre ama asıl rengi böyle değil.


Dudakta durdukça rengi değişiyor, şimdi tekrar baktım rengi mat ve hoş gözüküyor. İlk haline bakıp ruju kenara koymamam gerekiyor demek ki.


Sabuna sevindim, tatile çıkarken rahatlık olur atar çantama giderim.


 İçeriği de bu şekilde, yazılar çok net olarak seçilemese de.



 Bir de böyle bir yüz yıkama jeli var, 10 ml.


Beni en çok sevindiren Nuxe kuru yağ oldu. Denemeyi çok istiyordum, beklediğim gibi çıkarsa tam boyunu alacağım.


İçeriği de aşağıdaki gibi kuru yağın.


Vanilya Club kutuları aylık 35 liraya, senelik üyelik durumunda isetoplamda 350 liraya edinilebiliyor. Bir göz atmak isterseniz bu linke tıklayabilirsiniz.
B.

11 yorum:

  1. rujun sabahki rengini de görmüş ve şok olmuştum şuan gayet güzel görünüyor :) güle güle kullan canım hepsini bir ara ben de vanilya kutu alacağım (:

    YanıtlaSil
  2. Sabahki rengi mi anlamadım canım :)

    YanıtlaSil
  3. Bu kutu fikri çok iyi, ben de mart kutusunu sipariş vermiştim, Ama renk konusunda hiç iyi değiller standart herkese uyma ihtimali olan renkleri seçmiyorlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet değil mi uçuk renkler yerine nude tonları tercih etseler ben de her seferinde iyi de ben bunu nasıl kullanayım şimdi kime versem diye düşünmesem :)

      Sil
  4. Ben bu rujun rengini çok sevdim duyrulur ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duydum canım :) Denizkızı ay sana böyle hitap etmek de garip geldi şimdi :) Ruj burada göründüğü gibi olsa alıp başıma tac edeceğim kendisini ancak öyle değil :) Ama durdukça rengi değişip güzelleşiyor, ve inanılmaz kalıcı akşam sürdüm sabah bir uyandım dudağımda hala pembeliği duruyor hafif bir şekilde.

      Sil
  5. pembe ojeye bayıldım. Bende bloğuma beklerim.

    Görüşmek üzere
    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pembe oje ile pek anlaşamadık biz ama belki zamanla gözüme güzel görünmeye başlar :) Blogunu ben de bugün gördüm, resimlerini koyduğun çocuk odalarına bayıldım. Anne olma isteğim iyice arttı hayırlısıyla hemen bir tane doğurup odasını hazırlayasım var :)

      Sil
  6. güle güle kullan. sanırım ben şanslı olanlardanmışım ojenin ve rujun rengi çok güzel çıktı bende sadece mat olması korkunc ustune top coat sürüyorum mecburen..
    http://atelier87.blogspot.com/2012/06/vanilya-club-haziran-kutusu.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hem kel hem fodul bana gelen oje :) Hem mat hem de rengi kötü. Sana gelenlerin renklerine baktım güzeller keşke Vanilya Club daha nude renkler gönderse genel olarak, bana gönderdiği gibi cart renkler riskli, çoğu kişinin beğenmeyeceği cinsten.

      Sil