19 Haziran 2012 Salı

trendyol, markafoni ve limango'da bugün

Sevgili güzellik nehri takipçileri,

Her sabah alışveriş sitelerine bakmadan geçemeyenlerden misiniz? Kredi kartım bu ay da beni felç etti ama yine de bir bakayım ne varmış diyenlerden misiniz? Trendyol fiyatlarını ve markalarını diğer sitelerle karşılaştırıp, hangisi daha iyi diye arada bir düşünenlerden misiniz? İşte bu noktada yeni bir post hazırlamaya ve elimden geldiğince, gün be gün alışveriş sitelerinde en hoşuma giden markaları buradan size aktarmaya çalışacağım.

İşte Trendyol'da bugün favorim Studio Rain ayakkabılar :D buradan ayakkabıları inceleyebilirsiniz.


Bugün alamayacak olsam da Trendyol'da, Studio Rain kampanyasında en beğendiğim ayakkabı ise 179 TL,


Bu el yapımı ayakkabıların bir de blogu varmış. Studio rain ayakkabıları kendi blogundan inceleyebilirsiniz :D

Ve Markafoni'de sıra; bugün Lacoste kampanyası var ve Lacoste sevenler için gerçekten avantajlı gibi görünüyor. Fiyatlar 100 TL civarı ve Lacoste ürünleri için gerçekten oldukça cazip. Babalar günü geçmemiş olsaydı  bir şeyler alabilirdik babalarımıza :D


Ben bu T-shirti beğendim moda tutkunları. Rengi cici ve kumaşı eminim ki oldukça kalitelidir. Koşun az kalmış alın :D 75 TL.

Limango'ya  geldiğimde Batik kampanyasını görüyorum ve mağaza fiyatlarından pek de farklı olmayan fiyatlarla karşılaşıyorum moda severler. Kampanyayı inceleyebilir, benim en beğendiğim tişörtü satın alabilirsiniz. 


Fiyatı 39.90 TL, kumaş benim sevdiğim uçuş uçuş, tiril tiril kumaşlardan :D Koşun alın kızlar bugünlük alışveriş tavsiyelerimiz bu kadar, online alışveriş esiri olmadan, kredi kartlarınızın yüzünüze güldüğü, tadında alışverişler dilerim :D
M.

2 yorum:

  1. Linke gittiğimizde açılmadığını ya da kampanyanın bittiğini görüyoruz. Bu yüzden böyle siteleri hiç sevmiyorum. Sabah erkenden kalkıp ürünler için yarışmak gerekiyor, çok saçma sanki bedava veriyorlar.
    Ben yeni bir alışveriş sitesi keşfettim: Zidaya Hediye çeki veriyorlar herkese :) artık alışverişlerimi oradan yapıyorum. Kampanyalar bitmiyor hep açık ne zaman istersem girip alıyorum. Bütün aradığım markalar ve ürünleri bulabiliyorum. Kargoyu da bedava yapmışlar, istediğimi istediğim zaman küçük parça olsa alıyorum :)Reklam gibi oldu ama tavsiye ederim. Çok çok büyük indirim yapmadıkça ki artık yapmıyorlar trendyol markafoni hiç avantajlı değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısın bu konuda, Zidaya'yı ben de ekledim favorilerim arasına, ancak henüz bir şey almadığımdan bir post yazmadım. Aynı mantıkta işleyen bir diğer site de Modagram. Anında 20 TL hediye çekimi kullanarak alışverişimi yaptım. 50 tl lık alısverıste 30 t odedım ve bir yagmurluk ile canta sahıbı oldum. Kargo bedavaydı ve en avantajlı alısverısımdı. Paylasımın ıcın tesekkurler. Zıdaya'dan kısa surede bir alısverıs yapıp postunu yazacagım :D Görüşmek üzere

      Sil