25 Haziran 2012 Pazartesi

Sensodyne Pronamel Diş Macunu

Sevgili güzellik tutkunları,

Bugün sizlerle uygun diş macunu arayışımı sonlandıran ürünü paylaşmak istiyorum. Sensodyne Pronamel Diş Macunu hassas diş ve diş etleri için hem beyazlık hem bakım sunuyor. Diş eti kanamalarını da bir hafta gibi kısa bir sürede neredeyse sıfıra indiriyor.
Benim gibi çokça çay, kahve tüketiyorsanız ve diş sararmasından şikayetçiyseniz bu beyazlatıcı ürün tam sizlik.


Ağızda deterjan gibi köpük küpük olmuyor ve tadı da güzel :) Fiyatı ise; tüm sensodyne ürünleri gibi yaklaşık olarak 12 TL civarı. Güzelliğimizin en önemli bileşenlerinden olan dişlerimize iyi bir bakım için gereken ürünü bulduğumu sanıyorum. Diş eti kanamalarının 1 haftada neredeyse yok olması ise beni ayrıca mutlu ediyor.
Bunun dışında diş rengine takanlarınız varsa kısa bir bilgi; kemik renginizle doğru orantılı olarak rengi açılabiliyor ve malesef kimilerimizin diş rengi o reklamlardaki bembeyaz hali almıyor. Diş beyazlatma operasyonları da ancak kemik rengimiz kadar bir beyazlık sağlayabiliyor. Benim de dişlerim malesef o bembeyaz dişlerden değil. Duyduğum kadarıyla çilekle dişe yapılan masaj diş tonunun açılmasına yardımcı oluyormuş. Bildiğimiz çileği yerken 1 tanesiyle de dişleri ovmak bize ne kaybettirir ki deneyelim görelim.

Bir diğer tavsiye ise 1 çay kaşığı karbonat, çeyrek limon suyu ve 2 damla zeytinyağını karıştırıp, haftada bir iki kere dişleri fırçalamak. Suna Dumankaya tavsiyeleri arasında yer alan bu doğal karışımı denedim ve sanki işe de yaradı:D 
 parlayan gülüşler ve iyi bir hafta dilerim :D 
M.

2 yorum:

  1. Sayın blog kullacısı paylaşımlarınızı ve makelelerinizi ilgi ile takip ediyorum, Acıbadem halı yıkama olarak çalışmalarınızda başarılar diler, makalelerinizin devamını bekleriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz, yazılarımızın beğenilmesi bizim gerçekten çok büyük mutluluk :)

      Sil