22 Haziran 2012 Cuma

Özdemir Yeni Kozmetik Market Alternatifimiz - Ankara



Ankara'da yaşayan ve bol bol kozmetik alışverişi yapanlar için artık yeni bir alternatif var: Özdemir. Herhangi bir alışveriş kolunda bir mağazanın tek el olması hiç sevmediğim bir durum. Çünkü fiyatları kafalarına göre belirliyorlar ve sonuç olarak bizler kazıklanıyoruz. Ama bir çok mağaza olduğunda hem alternatif ürün sayısı artıyor hem de fiyatlar daha uygun oluyor. 

Ben bu açıdan Kızılay Metro'suna Yüksel girişinden girdiğimde Özdemir'i görünce çok sevindim. Watsons ve Rossmann'ın yanında isminin Türkçe olmasıyla da çok daha sevimli geldi. Hemen indirimlere göz attım.


Ayrıca Cecile'de %50, Alix Avien'de de 2. üründe %50 indirim var.


Lierac'ı merak ettim. Bu tip çatlak önleyici kremlerden kullandınız mı?


Oley'in beyaz krem göz makyaj temizleyicisini kullanmıştım. Gözümü yakıyordu üstelik çıkarıcılığı da iyi değildi. Kesinlikle tavsiye etmem. Ancak anti aging kremlerini annem için merak ediyorum.


Nivea'nın mavi kaplı güneş kremini kullanıyorum ben de 200ml liğini. Nivea benim için güvenilir bir marka. Güneş kreminin de kıvamı güzel, sürümü rahat ve çok bereketli. Bahsettiğim alt resimde sağdakilerden spf 20 olan.


Göremeyenler için küçük yazıda Neutrogena göz makyaj temizleyici yazıyor. Neutrogena'nın Intensified Day Moisture spf 15 nemlendirici yoğun günlük kremini öneririm. Yapısı ve kokusu çok güzel.


Diadermine'in 3'ü 1 arada temizleyici suyunu kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. Fiyat kalite oranı oldukça yüksek bir ürün.

Özdemir Kızılay Metro Yüksel Caddesi girişinde eski japon Oyuncakçısının olduğu yerde. Yani mescidin yanında. Çalışanları da çok genç ve güler yüzlüler. Gidip gezmenizi tavsiye ederim.
S.

8 yorum:

  1. ay ben çok sevdim burayııı :) normalde kozmetikçilere girmeye korkarım çünkü gelip birileri başında dikiliyor alışveriş yapamıyorsun :) ya da mıtlaka bir şey satıyorlar zorla sinir oluyorum. Ürün yelpazeleride genişmiş neredeyse her marka var sevdiğim :) gerçekten çok sevindim böyle bir yerin açılmasına gelir gelmez uğrayacağım.
    Bu arada canım sıhhiye de köprünün altında motif kozmetik var orası da çok uygun oluyor daha önce söylemiş olabilirim :)yolunuz düşerse bir uğrayın bence oraya da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeri de çok güzel canım hem de iki katlı ben üst katı gezemedim ama yakında orayı da keşfederim. Gittiğimde içerisi çok kalabalıktı. Herkes sevdi galiba =) Motif kozmetiği bilmiyorum canım. İlk fırsatta uğrayacağım.

      Sil
  2. Evet canım orada (Sıhhıye) çok uygun fiyatlara satıyorlar gerçekten :) Ben de sevdim burayı uğramakta fayda var :)
    B.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. B.cim bir de birlikte gidelim. =)

      Sil
    2. Tamam tatlımmm :) Kozmetik bakalım de akan sular dursun :)

      Sil
  3. Cok tesekkur ederim bu yazi icin :) En kisa zamanda ugrayacagim :)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. =) umarım seversin canım, ben teşekkür ederim

      Sil
  4. Çok rezil insanlar hiç memnun değilim

    YanıtlaSil