9 Haziran 2012 Cumartesi

Nam Nam Yeni Cips!!!!


Allah demek istiyorum. Lays yeni cips çıkarmış. Lays'in eski cipsini biliyorsunuz. İncecik ve çok yağlıydı. Doğrusunu söylemek gerekirse çok seviyorum o incecik cipsi. =)


Bu da Lays'in yeni cipsi fırında pişiriliyormuş. Daha az yağlı ve daha az zararlı. Biraz da kalınlaşmış Doritos'a benzemiş. İki çeşidi var: Yoğurt ve mevsim yeşillikleri çeşnilisi bir de acı kırmızı biber çeşnilisi. Ben acılısını daha çok sevdim. Yalnız yedikten sonra bol su içmeyi unutmuyoruz. Afiyet olsun.
S.

6 yorum:

  1. ben de çoook merak ediyorum bu cipsi daha az kalorili tam bana göre :))

    YanıtlaSil
  2. wooooow süpermiş ozaman bende bir lays tutkunuyum evdekiler çok yaglı oldugu için çok kızarlardı ama sanırım artık onlar bana seve seve alıcak güzellik nehrim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bazen yanına yoğurtlu naneli sos da yapıyorum. Bunlarla da süper olur canım bir de öyle dene. Annem de hep kızıyor ama sevilmeyecek gibi değil. =)

      Sil
  3. Ben de dun denedim lays firindayi, belki de birbirimizden habersiz cips keyfi yapiyorduk sevgili S.:) hem hafif hem de enteresan bir sekilde doyurucu, bir taraftan da baharatlari şahane :) Tuttum bu kalOrisi azaltılmış cips keyfini:) M.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. =) galiba öyle canım. Bi gün de birlikte cips günü yapalım. Özledim seni.

      Sil