7 Haziran 2012 Perşembe

Maybeline Watershine Lipstick Cherry Candy


Maybeline'nin Watershine serisinden Cherry Candy kırmızı ruj sevenler için atlanmaması gereken bir alternatif. Öncelikle rengi çok doğal bir kırmızı. 


Yapısı oldukça yoğun. Rengini kolayca veriyor. Ruju sildikten sonra bile etkisi belli oluyor.


Ben ruj sürmek istemediğim zamanlarda bile dudağımı canlı göstersin diye. Ufak pıt pıt dokunuşlarla azıcık uygulayıp dudağıma yayıyorum. Severek kullandığım bir ürün.


Ben bu resimdeki duruşu çok beğeniyorum. Fiyatı 15tl civarı. Çeşitli indirimler oluyor sıklıkla. İndirimleri beklemenizi öneririm. Ayrıca nude ruj sevenler için bazı alternatif Maybeline rujları da sevgili Denizkizishrine burada anlatmış. Ben ikincisine bayıldım. sevgiler...
S.

7 yorum:

  1. maybelline in bu serisindeki rujlara bayılıyorum :) bende de iki rengi var bunu da alıcam sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninkilerden biri burada: http://bakimliolmakasktir.blogspot.com/2012/05/maybelline-mauve-diamonds-255-ruj.html imiş. =) Sanırım benimkinin biraz koyusu değil mi?

      Sil
  2. çok sevdim rengi parlatıcısız nasıl acep? yakından da bakmalııyım =) güle güle kullan her sürdüğünde fısstık gibi ol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzerinde ekstradan bir parlatıcı yok canım. Ama mat versiyonu diyorsan o olabilir bir yerlerde. =) teşekkür ederim canım. =))))

      Sil
  3. Kalıcılığı nasıl peki? ortalama kaç saat kalıyor dudakta ?

    YanıtlaSil