18 Haziran 2012 Pazartesi

Lila Kutu Haziran 2012


AveSeena China Doll Night Cream: Cildin yeniden yapılanmasına destek olan ufacık tefecik, üstünde yazmıyor ama olsa olsa 8ml gece kremi. Lila kutu geçen ay da bu markanın maskesini göndermişti. Bence göndermeye devam etsinler.


Bu kremin orjinali 50ml 63tl imiş. Kokusu güzel, oldukça yoğun bir krem. Üstelik önce çok yağlı gibi gelse de yağlı bir his bırakmıyor. Tabi benim çok kuru bir cildim olduğunu da unutmamak lazım. Çok fazla kullanmazsanız, gönderilen miktar10-15 gün idare eder diye düşünüyorum.

Rareblossom Bronzlatıcı Güneş Yağı: Yaz aylarında bronzlatıcıya yer vermeleri güzel. Ceviz ve havuç özlüymüş. Gönderilen miktar 20ml. 100ml'ini 145tl'ye satın alabiliyormuşuz.


More Than Soap: Nane çamuru el yapımı sabun. Açıklamasında çok ilginç şeyler yazıyor. Dayanamadım onu da çektim =) Kokusu buram buram geliyor insanın burnuna. Bir de ne kadar güzel sarmışlar öyle. Çok beğendim.


Özellikle problemli, kaşıntısı olan, kızarık ciltler için çok uygun derin temizleme sabunuymuş. Traş köpüğü olarak bile kullanılıyormuş. 100gr'ı 14tl. Gönderilen miktar yazmıyor ama 100gr'a yakın dedi annem =D


imPress Takma oje: Minik minikler. Benim tırnağım için ekstra bir uzatma sağlayamadı ama tırnakları kısa olanlar için güzel durabilir. Bana mor rengi gelmiş. Moru severim ama o renk ojem de var. Keşke sürmesi daha zor mesela french gibi bir takma oje gönderselermiş. Tırnakların arkası yapışkanlı, jelatini çıkarıp yapıştırmak çok kolay. Kullanışlı bir ürüne benziyor. 24lüsü 22tl. Gönderilen de 24lük. French olsa bu fiyata değebilir ancak mor oje için fazla bir fiyat olmuş.


HC Hair Care Bitkisel Bakım Şampuanı ve Yoğun Destekli Onarıcı Saç Kremi. İkisi de Shea yağı içeriyormuş. 15er ml gönderilmiş. Fiyatları şampuanın 300ml'i 28tl, saç kreminin 300ml'i 18tl.


Azzaro Chrome ve Ferrari Black EDT Erkek Parfümü: Bu parfümler babalar gününe özel gönderilmiş. Biri 1.5ml diğeri de 1.9ml. Bari birazcık çok gönderselermiş babalar gününe özelse. Ferrari'nin kokusunu çok beğendim ama hemencik uçtu gitti. 125ml'i 150tl'imiş. Yeşil limon, elma, tarçın, sedir ağacı, vanilya notaları hakimmiş. Azzaro'nun kokusu ise çok kalıcı ama orta güzellikte. Fiyatı 100ml'i 175tl'imiş. Bu parfümde greyfurt, zencefil, sarmaşık, sandal ağacı notaları bulunuyormuş.


Huiles&Baumes Gündüz Kremi ve Yüz Toniği: bunları da deneyeceğim. 2'şer ml gönderilmiş. Gündüz kreminin 50ml'i 93tl, toniğin 100ml'i 60tl imiş.


Aşağıda da tüm ürünlerin listesi ve fyatları var. Ben Lila Kutu'yu seviyorum. Deneme boy ürünleri severseniz size de tavsiye ederim. Buradan üye olabilirsiniz.


Sevgiler..
S.

16 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan tatlım , benimde LilaKutu ya ayrı bir hayranlığım vardır :)

    Banada beklerim;
    http://rimellikiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Lila kutu başarılı gerçekten.

      Sil
  2. Sevgili S. Bu urunler hep tester pufff:( biliyorsun kutulari ilk ssen ve B. Den duydum ve hevesliyim bir tane almak icin ama bir yandan da kozmetik urun satan yerlerde verilen testerlara para mi verecegim diye dusunuyorum, yanlis mi dusunuyorum:) ise yariyormu bu minik denemelik seyler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım zaten bu Lila kutu 20tl fiyatı uygun. Gönderilen ürünlerin de ml ine göre fiyatlarını toplasan zaten 20lirayı rahat geçiyor. Ben kocaman kocaman aldığımız ürünleri kullanmaktansa minicik hemencik biten ürünleri kullanmaya bayılıyorum. Hastalık gibi bişey bu =)

      Bir de lila kutu antiaging fln da gönderiyor mutlaka onları anneme veriyorum. Annem de eğleniyor. Parfüm testerı yolluyorlar bol bol. Gidip tekin acarda fln parfüm deneyince o garip tavırlı görevlilerle muhattap oluyoruz. Onun yerine evimde deniyorum.

      Bir de ürün satılan yerlerde tester verseler bile rica minnet veriyorlar. Hem çok çeşitli ürünler geliyor, hem o kargoyu bekleyip paketi açmak çok heyecanlı. Sonra koştura koştura buradan paylaşıyorum o da çok zevkli. Başka insanlara ne çıkmış araştırıyorum fln. Hepsi çok eğlenceli şeyler. =) M.cim B.ye de ben sarmıştım bu belayı =) her an sana da bulaştırabilirim. =)
      S.

      Sil
  3. Yorumunu o kadar cok begendim ki :D simdiye kadar sadece izlemekle yetinirdim bu ayki ne bende kaydolcam :D hem bu sefer ki urunler biraz pasif kalmis, diger aya cosabilirler denemek lazim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım beğendiğine çok sevindim. Kaptırmışım kendimi. =) Bir de Lila kutuda kota olmayabiliyor. Acılınca haber vereceğiz falan diyorlar. Bana öyle olmuştu. Mail attım, kaçırdım çok güzelmiş geçen ay alamadım falan dedim. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Sizin için özel kota açılmıştır diye cevap atmışlar. =) aklında bulunsun =P

      Sil
  4. Sevgili S. İkna oldum haklisin 20 tl makul bi fiyat:) ne vercekler daha:) temmuzda hep birlikte yayinlayalim lila kutularimizi o zaman:)

    YanıtlaSil
  5. Canım biliyor musun bu HC Hair Conditioner'ı Demet Akalın da kullanıyor. Bak işte burada :
    https://twitter.com/AkalinDemet/status/212096301595234304

    http://denizkizishrine.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm öyle miymiş? Demet iyi bir kuaförden tavsiye almıştır kesin. Deneyelim bakalım nasılmış.

      Sil
  6. Bu mail atma işine sevindim :D bende hala o sırayı bekleyenlerdenim çünkü temmuz için bir mail atayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. at canım zaten ilginç şirketi genişletemediler herhalde. İnsanlar almak istiyorlar ama satmıyorlar. =)

      Sil
  7. güzel günlerde kullan ürünleri rare blossom merak ettiğim marka

    YanıtlaSil