20 Haziran 2012 Çarşamba

Lancaster Face Visage Sunscreen

Sıcak yaz günlerinin güneş mağdurları, yüzünü güneşin zararlı etkilerinden ve bıraktığı lekelerden korumak isteyen güzellik tutkunları; Sizlere Lancaster Face Visage'yi tanıtmak isterim.
30 spf olan ürünü beğenerek kullanıyorum. Aslında yüzüm için kullandığım ürün Dermologica renkli güneş koruyucu nemlendiricidir, ancak Lancaster'in bu ürününü de çantamda taşır, makyaj yapmadığım ve gün boyu sokak sokak gezdiğim zamanlarda sürer de sürerim.


Ürün güzel, oldukça yoğun ve kokusu tam bir güneş kremi kokusu. Fiyatı 70 TL civarı (ABD'de 5 $ desem ne dersiniz? Ürüne olan güvenimiz aynı şekilde devam eder mi ?) Lancaster'in tupturuncu ürünlerinin kozmetik mağazalarındaki albenisine dayanamacak gibiyseniz alın derim, dermocosmetic ürünlerimi hiç birşeye değişmem diyenlerdenseniz, sonuna kadar yanınızdayım.
M.

4 yorum:

  1. Ben de kullandım bu üründen ama Usa'da 5 Dolar olması garip geldi, emin misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evt malesef eminim:) Şöyle söyleyeyim ABD'de bir kozmetik magazasindan ozel bir indirimde 5dolara bizzat aldim:) normal fiyatida 12dolar civariydi yanilmiyorsam canim.

      Sil
    2. Anladım, şu yüzden sordum bu yazıyı okumadan önce Monte Carlo'da 20 küsür Euro'ya görmüştüm bu kremi. Süpermiş yahu :) Amerika'daki kozmetik fiyatlarını görünce oraya taşınasım geliyor hep :)

      Sil
  2. Thanks for the nice comment and I've already followed yours:) Love it.

    YanıtlaSil