13 Haziran 2012 Çarşamba

Lady Speed Stick


Yaz geldi mis gibi hanımeli, iğde, leylak kokuları sardı heryeri. Otobüsleri de çeşit çeşit ter kokuları sardı. Bayıltan cins, sadece baş dönmesi yapan cins, bir de ölümcül olanlar var. Sonuçta terlemek çok doğal bir olay ama terleyince mis gibi kokmak da elimizde. 

Benim size önerim mis gibi Lady Speed Stick kokun. İki ayrı çeşidi mevcut. Birinde akışkan yapıdaki alttan çevirilince üstteki deliklerden çıkan jeli kullanıyoruz. Ki bu son derece bereketli bir ürün. Zaten çok kullanılırsa, koltuk altlarını cıvık cıvık yapıyor ve kıyafete de bulaşıyor. Azıcık kullanılırsa gayet etkili bir biçimde ter kokusunu önlüyor, kıyafetlere leke bırakmıyor. Fiyatı 6tl.


Diğer çeşidi, alttaki resimde görüldüğü gibi sabunsu yapıda. Yine alttan çevirerek sabunsu yapı yükseltiliyor. Ben üsttekini bulamadığımda almıştım bunu. Fiyatı 4.5tl. Daha ucuz ama terlemeyi cok azaltıyor. Bu açıdan zararlı olabilir. Aslında pudramsı bir yapısı var ama ben bir aydır kullanıyorum henüz hiç bir kıyafetimi lekelemedi. Bunun kokusu da çok güzel ama ben üsttekini daha çok sevdim.


Umarım bu yaz herkes kötü kokma sorununu çözer de burnumuz düşmeden bir yazı daha atlatırız. Sevgiler..

Not: Bir süre sabunsu yapıda olanı kullandıktan sonra anladım ki jel olan çok daha iyi. İki çeşidi var fruity splash ve fresh fusion ikisininn kokusu da birbirinden güzel.
S.

5 yorum:

  1. Çok komiksin S. :)) Bir de bakımlı olup güzel kokma işini abartan hanımlarımız var otobüs, park, bahçe her türlü yaşam alanında. Öldürücü derecede boğuk, ağır parfümleri üstlerine boca edip kendilerini sokaklara atıyorlar. Allah aşkına her şeyin fazlası fazla ter de kokmayın, parfümle de yıkanmayın, düşün normal insanların yakasından!
    B.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. =) öyle deme ama B.cim ben parfüm sıkmayı unutunca o hanımlardan biri geçiyor yanımdan. Vee hooop parfüm kokusuna bürünüyorum =P

      Sil
  2. Mail adresinizi bulamadım o yuzden buraya yazıyorum umarım kızmazsınız.. Blogumda deodorantla ilgili bir yazı hazırlıyorum sızın bu yazınızın lınkını verebılırmıyım izninizle?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle sorduğun için teşekkür ederim canım. Tabiki verebilirsin, hatta çok sevinirim.

      Sil
  3. Postu giriyorum o zaman izin için teşekkürler .).)

    YanıtlaSil