13 Haziran 2012 Çarşamba

John Freida Perfect Ends Sheer Mist



John Freida Ağırlık Yapmayan Sprey hasarlı saç tellerini saça ağırlık vermeden onarmayı, ışıltılı ve dolgun bir görünüm sunmayı, üzerindeki resimde görüldüğü gibi elektriklenmeyi almayı vadediyor.


Su gibi bir yapısı var. B.'nin şurada anlattığı sıvı saç kremine benziyor. Bir de spreyi geniş geniş sıkılmıyor da küçük bir noktaya sıkılıyor. Biraz uzakta tutmak gerek sanırım. O zamn da saçıma isabet ettiremiyorum. =) Hemen denedim saçımın bir parçasında etkisini görmek için. 


Resimde görüldüğü gibi Elektriklenmelerim azaldı.İçinde ağırlaştırmayan Inca Inchi yağı varmış. Gerçekten ağırlaştırmadı saçımı. Ama beş kez falan sıktım. tam sıktığım yer iniyor biraz ama saçımın her yerine sıkmak için sanırım tüm şişeyi boşaltmam gerekir. Resimdeki kız da bütün şişeyi boşaltmış olmalı.


Yukarıda da kullanım talimatı ve birkaç bilgi var. Ben ilk denemelerimle elektriklenmeyi almada çok etkili olmasa da saça parlaklık verdiğini gördüm. Ayrıca saçı yağlandırmaması da çok güzel. Bazı ürünler bazı ürünlerle kullanıldığında ya da belli bir şekilde kullanıldığında etkisini daha iyi gösteriyor. Bir de başka ürünlerle birlikte deneyeceğim. Biz bu ürünü B. ile birlikte aldık. Bakalım o beğenecek mi. Ürünün fiyatı18tl falandı Limango'da. Watsons'da biraz daha pahalı. Geçenlerde 25tl'den indirim ile 21'e düşmüştü. Sevgiler sevgili bloggerlar... =)
S.

8 yorum:

  1. işte bu ürün dediğin gibi güzelse tam benlik, bende de elektriklenme var, cıldırtıyor bazen beni papaz gibi oluyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bol bol nemlendirici krem kullan canım. Sanırım kuruluktan oluyor bu elektriklenmeler. Bir de bir sürü tarif duydum ben dudak kremi falan sürüyorlarmış =D Bunu biraz daha deneyeyim de ya da başka güzel bir şey bulursam hemen sana iletirim canım.

      Sil
  2. Bende saçımdaki elektriklenme için tüm ürünleri deneyenlerdenim. John frieda'nın elektriklenmeye karşı ve ısıya karşı koruma serumunu aldım ama doğrusu çokta bir yarar göremedim. Bir de yaz geldi nemden zaten daha çok sorun çıkacak keşke bunun kesin bir çözümü olsa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım. Havlu kullanmayın diyorlar taramayın diyorlar onları da denedim. John Freida'nın serumunu sonra düzleştirici ve rahatlatıcı bakım kremini üstüne tezat bir şekilde mükemmel dalgalar için spreyini onun üstüne de Gliss ekstra hasar onarım spreyini sıkınca yine birazcık daha düzgün oluyor benim saçım =P

      Sil
    2. :)) Boya sonrasında her bulduğumuzu saçımıza sıvadığımız tescillenmiş oldu bu yorumdan sonra S. :D Bu kadar şeyi sürdükten sonra sersemliyor saçlarımız ondan daha düzgün oluyorlar :p
      B.

      Sil
    3. Ben saçlarımı düzleştirme yaparken kullanmak istiyorum.Bu ürün uygun olurmu acaba.Birde yağlandırması,yapışkan hissi vs. var mı acaba.Bu postu hazıranda hazırlamıssın cnm suan deneyımlerın daha iidir sanırım:)

      Sil
    4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil