10 Haziran 2012 Pazar

Inglot Siyah Jel Eyeliner


Inglot'un denediğim ürünlerinden memnun kaldım, bu eyelinerı da oldukça güzel. Ancak her güzelin bir kusuru olurmuş derler ya, bunun kusuru da kurumaya meyilli olması.


Ürün o kadar bereketli ki her gün sürsem bitiremeyeceğim cinsten. Aldığım zaman yağ gibi kayıyordu ama zaman geçtikçe eski performansının kalmadığını görüyorum. Yine kolay uygulanıyor ama ilk zamanki performansı yok ne yazık ki. Inglot'un jel eyelinerları kuruduğunda Duraline ile eski haline getirilebilecekleri söyleniyor, bazı bloglardan takip ettiğim kadarıyla başarılı bir sonuç veriyor ayrıca Duraline farlarla birlikte kullanıldığında da harikalar yaratıyor. Bahsettiğim iki nedenle Duraline'ı bir ara denemek istiyorum.


Inglot'ta ürün ve fırçası birlikte alınırsa fırçada %30 indirim uygulanıyor bildiğim kadarıyla, ben de bu şekilde almıştım. Fırçasına hayran kaldım ister kalın ister ince dilediğiniz gibi sürme kolaylığı sağlıyor fırça. Fırçanın yazısı yakında :)


Eyelinerın kalıcılığına söylecek kelime yok, kendisi neredeyse ayakkabı boyasından hallice :) Sürseniz ve bir hafta yıkamasanız hafif bozulmalar haricinde olduğu yerde kalabilir :) Akma, bulaşma, rengini kaybetme, farın üzerinde silik durma gibi hiç bir derdi yok. Gördüğüm en kalıcı eyeliner, siz istemeden asla gözünüzden çıkmayan bir eyeliner arayışında iseniz bir bakın derim :) Fiyatı 30-35 lira civarında olmalı.

Hepinize mutlu, güzel, eğlenceli haftasonları diliyorum :)
B.

6 yorum:

  1. jel eyelinerları çok seviyorum çabuk kuruma derdi yok.. =)

    YanıtlaSil
  2. Evet canım ama malesef bu kurumaya başladı. Duraline kullanmayı düşünüyorum =)

    YanıtlaSil
  3. :D:D:D ayakkabı boyası tabirine çok güldüm canım :) hiç jel eyeliner ım olmadı :) ama deneyeceğim bir ara sanırım başlangıç essence ile olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım en iyisi öyle yapmak elin alışır seversen almaya devam edersin :) Benim ilk jel eyelinerım buydu, bunu bitirince Maybelline'in jel eyelinerını açacağım ama bunun biteceği yok :)

      Sil
  4. benimde en çok korktuğum şey kuruması bu yüzden likit kullanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım haklısın likit eyelinerların kuruma derdi yok, bitirmesi daha kolay. Bunların da kapları fırçaları beni al diyor sürülünce de çok güzel duruyor ama işte kurumaları dert :)

      Sil