17 Haziran 2012 Pazar

The Body Shop DeoDry Deodorant

Yaz ayları biz kızların korkulu rüyası ter kokusudur ve çeşit çeşit deodorant, rollon vs deneriz ki bu kokuyu önleyelim ve terlemeyelim. Ben en son The Body Shop'tan bir rollon aldım ve hiç de memnun kalmadım. 20 TL olan bu deodorantın bizim marketlerden aldığımız caanımm ürünlerden daha iyi olacağını hayal ettim ve yanıldım.


Beyaz leke bırakmıyor, rengi şeffaf gibi, kokusu ise alabildiğine mentol. İçerisinde zararlı katkı maddeleri yokmuş ve ter kanallarını tıkayarak kist gibi zararlı kitlelerin oluşumunu hızlandırmıyormuş.


Volkanik mineraller içeren bu 55g'lık ürün bende ter kokusunu önleme konusunda sınıfta kaldı. Lady Speed Stick ve Dove'u tercih ederim.

 
M.

6 yorum:

  1. Bildiğin ürünlerden şaşmamakta fayda var. Bazen sadece macera aramış oluyoruz. Haaa birde parayı çarçurt etmiş.Ben Rexona kullanıyorum. Gayette başarılı.
    Bende bloguma beklerim.Sevgiler.
    http://yavruto.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Haklısın gerçekten, bir koltukaltı rollonuna 20 TL verdiğime hala inanamıyorum. Tabii ki ziyaretine geliriz :)

    YanıtlaSil
  3. Bende yesil rengini aldım, kokusu yok guzel ama bazen ter kokusunu onleyemiyor. Sentetik seyler giyildigi zaman ozellikle. Ama yine de senin dedigin gibi ter kanallarını tıkamadıgı icin zararlı olmadıgı icin kullanıyorum ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem kokuyu önleyen hem de zararlı olmayan şeyleri üretseler artık ne güzel olur. İnsan böyle olunca ya güzel kokan ürünlerle sağlıklı ürünler arasında tercih yapmak zorunda kalıyor.

      Sil
  4. Değerli blog kullacısı sitenizdeki paylaşımlarınızı ve makalelerinizi çok beğendik Çekmeköy halı yıkama olarak paylaşımlarınızı ve makalelerinizin devamını diler teşekkür ederiz...

    YanıtlaSil