18 Haziran 2012 Pazartesi

1 pantolon, 1 ayakkabı, 4 kombin- 2

Sevgili moda severler,

Kendimce kendim için oluşturduğum 4 farklı kombin ile karşınızdayım. Yine bu sene çok moda olan bol pantolonlardan ben de bir tane edindim. Polo Garage'den aldığım, siyah, bol kesim, kumaş pantolonumla, bir kaç sezondur var olan Kemal Tanca babetimi birleştirip sizler için 4 farklı kombin daha hazırladım. Arka arkaya 4 gün giyseniz aynı parçaların kullanıldığı farkedilemez, ya da fazla abarttım :D arka arkaya giymemekte fayda var :D


Herkesin dolabında bir siyah pantolon vardır, sevgili moda severler. İşte o siyahın yanına bir de bol siyah katmanızı şiddetle tavsiye ederim, paça boyuna dikkat!! Yerlerde sürünsün, ayakkabıyı kapasın fakat ayaklarınıza dolanıp ayaklarınızı yerden kesmesin :D Bu pantolon sanırım 150 TL civarında idi. 


Pazartesi- Ofis:  Dantelli, geniş yaka bluz, siyah-altın rengi küçük küpeler, siyah- taşlı ince yüzkler.


Salı- Arkadaş toplantısı: Sütlu kahve şifon bluz (Missİst 19 TL), Siyah-Taba Çanta (Mudo 119 TL).


Cuma- Casual: Beyaz straplez bluz, kısa kot ceket (Stravarius 65 TL), Zımbalı Bilezik.


Cumartesi- Akşam yemeği: Mavi şifon gömlek (H&M 20 TL), mavi tasli yuzuk (H&M 10 TL), Swarovski Bileklik (Swarovski 350 TL).

Evet sevgili moda tutkunları, kendimce oluşturduğum 4 kombinde de aynı pantolon ve ayakkabıyı kullandım, tamam kabul ediyorum siyah pantolon kolay bir örnek parça gibi görünüyor, ancak bu pantolon eteği andıran cinsten yani herşeyle giymek pek mümkün olmuyor. Kendimce moda yolculuğuma devam edeceğim. Sevgilerle...
M.

2 yorum:

  1. Mudo çantaya bayıldım , en kısa zamanda araştırıp model bazında eşdeğirini alabilirim :) Hepsini güle güle giy canım ..

    Banada beklerim:)
    http://rimellikiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim:) cantayi bu kis sezonunda almistim benzer urunler vardir sanirim. Tabi ki ziyaretine gelirizz:)

      Sil