31 Mayıs 2012 Perşembe

Victoria's Secret Beauty Rush Vücut Losyonu


Geçenlerde Limango'da Victoria'a Secret ürünleri satıştaydı, biz de S. ile kendimizi kaybettik, dün kargo S.'ye ulaşmış akşam onun yanına gittim. Kendime aldığım şeyleri bırakıp "Bu güzelmiş bu benim olsun bence, bak ne diyeceğim sen bunu al ben de bunu değiştirelim bunları sen kullanmazsın aaaa senin kargonda eksik mi var sanki bir şey yok olmuş" diye diye kızın beynini yedim :)


Bu arada, bu yazıyı evde yalnızları oynayan sevgili arkadaşım, cicim Kader'e ithaf ediyorum, zira o da "Bana yazı yaz, bugün bir şey yazmamışsınız,sıkıldım ben onu okuyayım" diyerek benim beynimi yedi :)


Victoria's Secret'in Berry Cosmo adlı vücut losyonunun şekline bayılıp aldım, renkleri, helezonik duran hali ile beni benden aldı :)


Kokusunu güzel, renginin mavi olması da cabası tabii benim için. Yukarıdaki resimde görünmüyor ama içinde çeşit çeşit paraben var, bugün öğrendiklerimden sonra paraben hakkında ne düşüneceğimi şaşırdım, yakında bu konuyla ilgili bir yazı yazmayı planlıyorum.


Losyondan küçük bir miktar kullanmak yeterli oluyor ve cilt tarafından hemen emiliyor.



Burada belli olmuyor, çok minik simler var içinde, zarif bir ışıltı veriyor tene ama dibine girip iyice incelemek gerekiyor :)


Fiyatı 30 lira civarında, hem ambalajını hem de kendisini beğendim losyonun aldıklarımı bitirince diğer çeşitlerini de denemeyi düşünüyorum. Vücut losyonu alma düşünceniz varsa denemekte fayda olabilir :)
B.

4 yorum:

  1. Valla Kader kadar ben de sevindim yazı yazmana canım :))) ayrıca yaşasın mavii ve yaşasın vücut losyonları bayıldım ben de buna tekrar indirime girerse alabilirim ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım :)) Ben de tekrar indirime girmesini bekliyorum şimdiden S.'ye aldığımız vücut losyonundan almak için :) Görürsem haber veririm sana hemen :)

      Sil
  2. mutlaka haberini bekliyorum canım :)) kaçırmayalım bu güzellikleri (:
    bu arada ben de bir etkinlik yaptım canım katılmak istersen beklerim :)

    YanıtlaSil