16 Mayıs 2012 Çarşamba

The Balm-Nude Tude Far Paleti


The Balm'ın Nude Tude paleti nude renklerden oluşan çok kullanışlı bir palet, ihtiyaç duyulabilecek hemen hemen her rengi içeriyor.


12 renkten oluşan, en açıktan en koyuya kullanışlı renklerin bir araya getirilmiş olduğu bir palet. Palette hem ışıltılı hem de mat farlar yer alıyor.



Paletin sol tarafında sağ tarafına göre daha açık tonda farlar yer alıyor. Stand-offish ve Selfish çok uyumlu iki renk, göz kapağına Stand-offish uygulanıp göz çukuruna denk gelen kısıma Selfish rengi uygulandığında hoş bir görüntü ortaya çıkıyor.



Sophisticated ve Silly renkleri gölgelendirme yapmak için harika renkler. Farların hepsinin pigmentasyonu çok iyi, ilk sürüşte anında paletteki renklerini veriyorlar ve çok kalıcılar.



Soldan sağa, Sassy, Stubborn, Selfish, Sophisticated, Sexy, Serious.


Soldan sağa, Snobby, Stand-offish, Sultry, Schitzo, Silly, Sleek.

Nude Tude çok uzun süre kullanılacabilecek, kalıcı, kadife dokulu, çok kullanışlı, güzel renklere sahip bir palet. Aldığım için çok memnunum ve çok severek kullanıyorum. Kadınlar Günü'nde Gratis'te yapılan %50 indirim ile 30 liraya almıştım. Normalde fiyatı 60 lira, ancak Gratis dönem dönem The Balm ürünlerinde %30 indirim yapıyor, Kadınlar Günü ve ya Anneler Günü gibi özel günlerde ise %50 indirim uyguluyor.
B.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder