15 Mayıs 2012 Salı

Astor-Perfect Stay-152 Nude Pink


Astor ne yazık ki Türkiye'de satılmıyor ve yine ne yazık ki yurtdışından sipariş verip edinme şansımız da elimizden alındı.


Astor'un Perfect Stay rujları adlarının hakkını tamamen veriyorlar, ne kadar kalıcı olduğunu görmek şaşkınlık veriyor. Perfect Stay rujlar iki taraflı, bir tarafı bildiğimiz gazlı boyalar gibi görünüyor, bu tarafın fırçası rujun rengini veriyor, diğer tarafında ise balm yer alıyor.



Eğer mat bir bitiriş istenirse rujun bir numaralı renk veren tarafını tek başına kullanmak mümkün, dudaktaki çatlakların arasına yerleşmiyor ve ya kuru bir görünüm ortaya çıkarmıyor; çok net bir şekilde rengini veriyor ve güzel duruyor.


Daha yumuşak nemli bir görünüm istenirse de rujun birinci kısmı ile renklendirme işlemi yapıldıktan sonra ikinci taraftaki balm  rujun üzerine uygulanabilir. Dudağı nemli, bakımlı, sağlıkla ışıldayan bir görünüme kavuşturuyor.


Bu, M.'nin dudaklarına rujun her iki tarafının da uygulanmış hali.



Rujla ilgili değinmek istediğim diğer bir nokta ise rahatsızlık vermeyen çok tatlı bir kokusunun olması. Çilek, böğürtlen gibi meyveleri çağrıştıran çok hoş bir kokuya sahip.


Perfect Stay ruju yurtdışından 7,95 €'ya almıştım. Kullanımı rahat, kalıcılığı oldukça yüksek, kokusu hafif, rengi ise canlı, hoş bir ruj.
B.

2 yorum:

  1. Bu ürünün tamamen aynısını önerebilirim, Rimmel 1000 kisses lip tint :) Watsonslarda satılıyor 16 TL gibi bir fiyatı var..
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu çok iyi bir haber, ilk fırsatta Rimmel'deki renklere bakmalıyım o zaman :)

      Sil