14 Mayıs 2012 Pazartesi

Mayıs Ayı Lila Kutu

Sevgili kutu severler =) bakalım lila kutu mayıs ayında bize neler göndermiş.


Bu minik minik ama çok çeşitli ürünleri göndermiş. Şimdi bunlara yakından bakalım:


Golden Rose'un Ultra Rich Color Lipstick 18.Metalic, 49.Creamy, 53.Creamy, 75.Shimmering ve ufacık bir de uygulama fırçası. Fırça küçük ama bir dudak fırçası için oldukça kalın ve küt bir yapısı var. Renklerse oldukça geniş bir yelpazede seçilmiş.


Rujların orjinal fiyatı 1 adedi 12 liraymış. Bir de E vitamini içeriyorlarmış.


Nob Nail Polish Remover Pads: asetonsuz oje temizleme mendili olarak geçiyor. 30 pad miş. Oldukça güzel bir elma kokusu var orjinal fiyatı 4 liraymiş. Eğer bir zararı yoksa asetonumun yerini alabilir. Tabi oje çıkarıcılığını henüz denemedim.


Unisticks Zahter Çubuk Çay: bu çayı merak ettim ama üzerinde herhangi bir Sağlık Bakanlığı kontrolü yazısı göremedim. Bu konuda bir açıklama yaparlar sanırım.

Clinians Güneş Sütü SPF-10: Bu ürün avrupa standartlarına uygunmuş. Açıklamasında sprey yazıyor ama ince yapılı bir kremmiş. Orjinal fiyatı 150ml 39 lira.


 Olive Ozone el bakım kremi göndermiş. Bir de annelerimiz için bir zarf gönderilmiş. Zarfın içindeyse Ozoxlive'den:


El yüz ve vücut için alkolsüz cilt bakım jeli sampleları 1.66ml ve 5 adet. 60 adedi 59 tl.


Bioderma Node Fluid Shampoo: saçın dengesine özen gösteren, hafifleten, parlaklık veren şampuan. Çok sıvı yapıda bir ürün. Değişik bir şampuanmış. Akıp gider benim parmaklarımın arasından kesin =) Orjinal boyu 200ml 36tl. Bioderma herşeyi yapıyor ama bir Türkçe açıklama iliştirme nezaketini göstermiyor. Buna çok şaşırıyorum.


AveSeena Olive Leaf & Oat Dry Face Mask. Toz yaıda. Gerçek fiyatı 25gr'ı 53tl. Bu ürünü merak ettim.


Aura by Swarovski parfüm çiçeksi meyvemsi ve odunumsu keskin bir koku. Orjinal fiyatı 75ml 235 tl.


İşte mayıs ayı Lila Kutu bu kadar. Ben böyle minik minik bir sürü ürünün olduğu kutuları seviyorum. Onun için benim için güzel bir kutuydu. Siz de lila kutu'ya buradan üye olabilirsiniz. Aylık 20tl. Sevgiler...
S.

2 yorum:

  1. canım parfum once cok kotu geldı bana ama sonra kaldıkca guzellestı sen begendın mı :)

    YanıtlaSil
  2. Ben fresh kokuları sevdiğim için çok bana göre değil ama senin dediğin gibi baştaki o keskinlik gitti hoş bir koku haline geldi. Bu haliyle ben de kullanabilirim, yani beğendim canım. =)

    YanıtlaSil