16 Mayıs 2012 Çarşamba

Max Factor - False Lash Effect - Full Lashes Natural Look Mascara


İşte bu rimeli alırken 'bu kez en doğru rimeli buldum' demiştim. Çünkü almadan önce internetten araştırıp yorumları okumuştum.


Rimelin sıvısı neredeyse hiç pütürlü değil. Genellikle False Lash rimellerde pütürlü ve zaman zaman dökülen bir yapı olur. Bu rimel neredeyse hiç dökülme yapmıyor.


Bu kocaman fırça kirpikleri tek tek ayırıyor. Pütürlü bir yapı olmadığı için uzatma gibi bir etkisi olmuyor. Sadece gür bir görüntü oluşuyor.


Resimdeki iki kat sürülmüş hali (alta sürülmeden). Kirpikler birbirine yapışmadığı için bazı rimellerin oluşturduğu pis görüntü oluşmuyor. Doğal bile duruyor diyebiliriz.


13.1ml olan bu rimelin açıldıktan sonra 6 ay ömrü var. İndirimden 22tl'ye almıştım. İndirimsiz fiyatı 40tl civarında. Genel anlamda rimel gayet güzel sadece fırçası kirpiğe biraz hareket verebilirmiş. Benim kirpiğim az olduğu için böyle fırçalar bana daha uygun. Yine de bu rimeli herkesin denemesini öneririm.
S.

5 yorum:

  1. en sevdiğim rimellerdendir :)
    blogun yeni galiba,hayırlı olsun :)
    çekilişime beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. =) gerçekten güzel bir rimelmiş.
      Evet canım çok yeni umarım sevmişsindir. Hatta seninkisi ilk yorumlardan biri, onun için de çok mutlu ediyor. =)
      Çekilişine ışınlanıyorum hemen

      Sil
  2. bizim bloğa da beklerim :)) bizde yeniyiz..

    YanıtlaSil
  3. bende bu rimelden almıştım ama kullanırken örümcek ağı gibi uzuyor ve sonrasında kirpik uçları bir birine giriyor yapışıyor. sizde olmuyor mu ?

    YanıtlaSil