19 Mayıs 2012 Cumartesi

Manhattan Allıklar-Elegant Violett, Fresh Peach, Apricot


Manhattan allıklar pigmentasyonu yüksek, kalıcı, bereketli allıklar. Soldan sağa renkleri Elegant Violett, Fresh Peach ve Apricot.


Yukarıdaki, Elegant Violett rengi. Dediğim gibi allıkların pigmentasyonları çok iyi Elegant Violat rengini sürmek için de fırçayı hafifçe allığa dokundurmak yeterli yoksa kıpkırmızı bir yanakla karşı karşıya kalmak an meselesi.



Az miktarda uygulanmış hali aşağıdaki gibi.



Bu rengi ise Fresh Peach. Hafif bir renk ve ışıltı veriyor.




Ortaki Fresh Peach, hafif bir şeftali rengi, yanaklara sağlıklı gösteren bir ışıltı veriyor.



Aşağıdaki ise Apricot rengi. Fresh Peach'e göre daha belirgin, koyu bir renk veriyor.





Swatchlarda da göründüğü gibi Fresh Peach ve Apricot birbirlerine çok benziyorlar. Aralarında ton farkı var, Apricot biraz daha koyu.


Çoğu kozmetik üründe olduğu gibi zararlı bir çok maddeyi içeriyor ne yazık ki. Talc, çeşit çeşit paraben... Bu yönleri kötü.


Burada ise üç renk bir arada. Manhattan allıkların fiyatı 3,75€. Pigmentasyonları çok iyi ve gayet kalıcılar. Yurtdışından sipariş edilebilir mi etsek de bize ulaşabilir mi ne yazık ki bilemiyorum, elimizi kolumuzu bağladılar. Ancak bir yerde karşı karşıya gelirseniz denemekte fayda var, ben çok memnun kaldım.
B.

7 yorum:

  1. sen SEvil parfümeriden haberler ver bana, çünkü sadece onun üyelim kartı var bende:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii, hemen Sevil Parfümeri'den haber vereyim :) Shiseido markasında promosyon yapmışlar. Ayrıntılar için linki aşağıda gönderiyorum.

      http://www.sevil.com.tr/sevil_promosyon

      Sil
  2. kesinlikle teyzem saolsun soyluyorum almanyadan gelirken getiriorlar golden braun var bende super bi allık yazın tek surdugum sey ba yı lı yo rumm turkiyede de olmalı pof

    YanıtlaSil
  3. bende manhatten allıklarına ba yı lı yo rum golden braun yazın vazgecilmezim tek allık yetior yanık tenime super bir allık :) turkiyede de olmalıı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Manhattan'ın allıklarını da eyelinerlarını da çok seviyorum, güzel ürünleri olan bir marka dediğin gibi Türkiye'de de satılmaya başlasa çok güzel olur :)

      Sil