28 Mayıs 2012 Pazartesi

L'oreal Chrome Shine-168 Brown Lamé


L'oreal Chrome Shine farlar çok güzeller. Geniş renk skalaları, güzel, kullanışlı renkleri ve kalıcılıkları ile alınmaya değer farlar.


Ambalajı da güzel, çantaya atıp taşımak için çok uygun. Far paletlerini taşımak ve sabah evden çıkmadan makyaj yapmak zor geldiğinden makyaj yapmam gerektiğinde yanıma bu farı alıyorum.


Brown Lamé rengi hoş bir kahverengi istenilen yoğunlukta sürme özgürlüğü veriyor çünkü ne kadar az uygulanırsa uygulansın yine de rengini hafif bir şekilde olsa da rengi ve ışıltısını veriyor.


Kabındaki rengi oldukça koyu görünse de uygulandığında bu kadar koyu bir renk vermiyor. Aşağıdaki hafifçe uygulanmış hali.


Daha yoğun bir şekilde sürüldüğünde ise aşağıdaki gibi görünüyor.


Eğer kabındaki gibi koyu bir kahverengi istenirse de sürmeden önce baz uygulamak yararlı oluyor; böylece hem rengi daha net ve koyu oluyor hem de kalıcılığı arttırılmış oluyor. Ancak kalıcılığı zaten çok iyi ek bir ürünle müdaheleye gerek kalmıyor. Fiyatı 30 lira civarında olmalı. Kalıcı, ışıltılı bir far arayışında iseniz iç rahatlığıyla tavsiye ederim :)
B.

10 yorum:

  1. Dipnotlardaki B ve S harflerini görünce anladım artık olayı :)))) ben tek kişiyle konuştuğumu sanıyormuşum meğer hep (:
    L'oreal in tüm ürünleri harika gerçekten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) o kadar uzun zamandır arkadaşız ki neredeyse tek kişi olduk o yüzden pek fark yok :) Ben de çok beğeniyorum L'oreal'in ürünlerini

      Sil
  2. ben bunun açık kahverengi olanını almıştım ,sürdüğüm belli bile olmuyordu :D
    bu arada çekiliş için katılmak isteriz demişsiniz,blogda da üç kişi olduğunuzu okudum,üçünüz de katılmak ister misiniz ve adlarınız neler,ona göre kura yapacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz oje kutusunu üçümüz birlikte hazırlamak istiyoruz o yüzden mümkünse bizi çekilişe güzelliknehri adıyla tek kişi gibi dahil edebilir misin :)

      Sil
    2. tabi canım,ama bu şekilde yine üç kişi tek bir hediye alacaksınız,tekrar görüşürüz :)

      Sil
    3. Tamam canım çok sağol, görüşmek üzere :)

      Sil
  3. Benim de almak istediklerim arasında, kardeşimde gri olanı var, o da muhteşem...
    sevgiler, bana da beklerim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlem bloguna ne zaman girsem yemek postlarını okuyunca gözlerim dönüyor :) Hamarat olmak böyle bir şey sanıyorum :) Fara gelince tavsiye ederim, güzel bir far :)

      Sil
  4. çok kullanışlı, bronz bir far. paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten çok kullanışlı, her durumda kullanılmaya uygun :)

      Sil