24 Mayıs 2012 Perşembe

Inglot Likit Eyeliner-41 Silver


Inglot'un likit eyelinerları tek kelime ile harikalar :) Kıvamları, geniş renk skalaları, tutuş ve sürüş kolaylıkları, fırçaları çok güzel.


Fırçası hem ince hem de kalın çizgiler çekmek için ideal. Eyelinerın sürümü çok rahat.



Eyelinerın tüpünün içinde çalkalandığında ürünün homojen hale gelmesini sağlayan bir aparat var sallayınca tıkır tıkır ses çıkarıyor tüm özelliklerine ek olarak eğlenceli olduğunu da söyleyebilirim :)


Adını neden silver(gümüş) koymuşlar bilemiyorum içinde altın rengi ışıltılar var, asıl renginin de gümüşle bir ilgisi yok. Ürün hem eyeliner olarak hem de far olarak kullanılabiliyor. Far olarak kullanmak için göz kapağına sürüp ardından hemen dağıtmak gerekiyor, göz kapaklarına hafif bir ışıltı veriyor. Eyeliner hem açık hem de koyu tonlu farlarla uyum sağlıyor ve kalıcılığı çok yüksek. Fiyatı 30 lira civarında olmalı, çok bereketli bir ürün, eyeliner alma düşünceniz varsa denemekte fayda var :)

B.

10 yorum:

  1. eyeliner fırçasının ince olması büyük rahatlık :) bu arada blogda bir hediyeleşme etkinliğim var,daha fazla bilgi ve katılmak için seni şöyle alabilirim:D
    http://cekilissayfasi.blogspot.com/2012/05/hediyelesme-etkinligi.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, fırçası çok rahat kullanılıyor :) Hemen bakıyorum bloguna :)

      Sil
  2. eyeliner kullanmayı hiç beceremiyorum hatta hiç eyeliner ım yok :D sadece bi tane dipliner ım var ama bunun rengi şişesi yapısı çok hoşuma gitti wish listime ekliyorum hemen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bir kullanmaya başlasan alışırsın hemen :) Göz pınarından başlayıp dış tarafa doğru göz çizgisinin bitimine kadar sürüp kuyruk kısmı için de tam ters yönden başlayıp iki çizgiyi birleştirmek kolay sürüş sağlıyor. Tabii yazdığım cümleden hiçbir şey anlaşılmaması kuvvetle muhtemel :) Eyeliner sürme ile ilgili fotoğraflı bir post hazırlayalım biz en iyisi :)

      Sil
  3. evet çok iyi olur aslında canım :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam ilk fırsatta hazırlayacağız o zaman :)

      Sil
  4. Guzellik nehri sana yorum yazmak isteyince oyaylama harfleri cikiyor bu da yorum isini zorlastiriyor, bak birazdan yine olacak, ayarlarindan bi kaldir istersen sen bilirsin ama, takipcin olarak bizi zorluyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylediğin için sağol, kaldırdım hemen :)

      Sil
    2. insanin yorum yazma istegini azaltiyor bir sure sonra blog ziyaretinde cunku.. Simdi daha cok yorum alirsin:)

      Sil