23 Mayıs 2012 Çarşamba

Gliss-Liquid Sıvı Saç Kremi


Gliss'in şampuanlarını kullanıp beğenmiştim, sıvı saç kreminin tanıtımlarını da bloglarda görmüştüm. Kullananların memnun kaldığını okuyunca denemek istedim, iyi ki denemişim.



Kokusu güzel, saçı yapış yapmıyor. Saç nemli ve ya kuru iken uygulanabiliyor. Kuru saça hiç uygulamadım, saçım nemli iken sıkıyorum. Bu sıvı saç kremini kullanmadan saçımı kuruttuğumda elektriklenme sorunu yaşıyorum, saçlarımın yatışması zaman alıyor ancak bu kremi kullanıp kuruttuğumda dümdüz, sorunsuz bir sonuç alıyorum. 



Eğer böyle bir saç bakım ürünü alma düşünceniz varsa Gliss'in sıvı saç kremini deneyebilirsiniz. Fiyatını hatırlayamadım internetten araştırdım şimdi ama  fiyatlar 10-15 lira gibi geniş bir aralıkta verilmiş.

B.


12 yorum:

  1. ben de kullanıyorum bu sıvı kremden ama saçımı daha çabuk yağlandırıyo gibi geliyo bir daha almayacağım :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. =/ Ben öyle bir sorun yaşamadım saç diplerine uygulamasanız da mı yağlandırıyor? Gerçi benim saçlarım o kadar çabuk yağlanıyor ki belki de o yüzden varsa da bir katkısı gözleyememişimdir :)

      Sil
  2. benim saçlarımda çabuk yağlanır normalede ama ben bunu kullandığım dönem Lush'ın yağlanmayı geciktiricisini kullanıyordum önceleri faydası olan şampuanında etkisini kaybetmesine neden olmuştu ben de o yüzden şimdi mecburda kalınca bitsin diye kullanıyorum :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bir takibe alayım yağlanmayı arttırıyor mu benimde saçımda acaba. Lush'ın öyle bir şampuanı olduğunu bilmiyordum, faydası dokunuyor mu gerçekten?

      Sil
  3. bu üründen bende çok memnunum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçım için düzenli olarak pek bir ürün kullanamıyorum ama bunu ben de çok sevdim her kurutmadan önce uyguluyorum.

      Sil
  4. yeni bloglar keşfetmek çok güzel yaaaa, takipteyim güzelim, güzel yazılar, güzel paylaşımlar.
    Bu saç kremini de hep görüyordum ama hiç kullanmadım.alayım bakayım artık.
    sevgiler.bana da beklerim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ozax, çok teşekkür ederiz, çoğul kullanıyorum çünkü biz üç arkadaş bu blogu açtık. Şimdilik üçüncümüz aramıza katılamadı iş ve okul arasında mekik dokuyor :) Ben de biraz önce senin blogunu gezdim, onlar ne kadar güzel yemekler ve ne kadar güzel görünüyorlar :)

      Sil
  5. Ben de çok severek kullanıyorum bunu..Blogunu sevdim :) Görüşmek üzere..
    www.nzlsyn.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Nazlı :) Ben de senin blogunu hep görüyorum ve beğeniyorum. Hem blogunu hem de gözlerini :) Maşallah diyeyim :)

      Sil
  6. Bunu da deneyeceğim :)
    http://duyguygun.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim canım memnun kalacağını umuyorum :)

      Sil