23 Mayıs 2012 Çarşamba

Essence-Nail Art Stampy Set ve Diskleri


Essence'in tırnaklara desen yapmak için kullanılan bu seti çok güzel ve kullanışlı. Sevimli desenleri var, değişiklik için bire bir, kullanımı da basit.


Sette bir tane disk, bir tane disk üzerinden ojeyi sıyırmak için aparat, bir tane de damga bulunuyor.


Tırnaklara baz olarak istenilen renkte bir oje sürülüp kurutuluyor ilk önce, baz olarak herhangi bir oje sürülmeyebilir de. Diskten uygulanmak istenen desenin üzerine yeterli olacak miktarda oje sürüldükten sonra aparat eğilimli bir şekilde tutularak vakit kaybetmeden diskteki oje sıyrılıyor. Böylece oje sadece diskteki desenin iç kısımlarında kalıyor.


Ardından damgayı sağ-sol hareketi ile desenin üzerinden geçirip diskteki ojenin damgaya geçirilmesi gerekiyor. En son işlem ise damganın üstündeki ojeyi tırnağa geçirmek aynı sağ-sol hareketi ile bu sefer de damgadaki oje tırnağa aktarılıyor.


Anlatması uzun sürdü ama uygulama kısmı kolay ve kısa sürüyor, ortaya çıkan sonuç da bir hayli güzel oluyor.


Uygulama şeklini videodan izlemek isterseniz buradan izleyebilirsiniz.
B.

20 yorum:

  1. bayıldım ben bunaaaaaa :) çok pratik nerden edindiniz acaba ben de almak istiyorum da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki buradan almamıştım burada bildiğim kadarıyla Essence markası satılmıyor :( Ama beğendiğinizi aklımda tutacağım, muadili bir ürün görürsem hemen size haber vereceğim :)

      Sil
    2. gratiste var watsons da vardır belki

      Sil
  2. teşekkür ederim canım çok sağol :) gerçekten harika bir ürünmüş umarım gelir buraya da en kısa zamanda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım gelir bir an önce, o kadar güzel ürünleri var ki neden getirmiyorlar buraya anlayamıyorum. Hem fiyatları çok uygun hem de ürünleri çok kullanışlı ve güzel.

      Sil
  3. yakında sırf bu yüzden kozmetik işine bi el atıcam :D :)) sermayemiz olsa ah neler yazpıcaz da işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet harika olur :) İlk müşterilerin olarak da biz mağazanın kapısında diziliriz :)

      Sil
    2. Canım Essence markası Gratis'lerde satılmaya başlanmış, bu ürünü de getirmişlerdir tahminimce, haber vereceğimi söylemiştim bir bak istersen :)

      Sil
  4. ay çok güzelmiş desenler:D

    YanıtlaSil
  5. çook güzel nerlerde satılıyo :)
    bu arada canım blogumu yeni açtıım ziyret edesen çok çok sevinirim :)
    http://eda1907ozer.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben bunu yurtdışından almıştım burada Essence markası Gratislerde satılıyor ancak ben burada göremedim ne yazık ki :( Daha sonraki zamanlarda getirebilirler diye düşünüyorum çünkü tüm ürünleri gelmemişti Essence'in. Blogunu elbette ziyaret ederiz :)

      Sil
  6. yaaa bende bundan var ama ben bunu bir türlü beceremedim neden yaa bir türlü o desen çıkmıyor o stamper a! çıldrıacaktım :/ bıraktım kenarda öylec duruyo
    bana da beklerim
    msblueblack.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Msblueblack, yapısı katılaşmış ojelerinle deneyebilirsin çünkü akışkan yapıda yeni alınmış ojeler kullanılınca desen çıkmıyor ve ya stamp(damga) uygulaması için özel satılan ojelerden deneyebilirsin :)

      Sil
  7. Bunlar hala Turkiye'de yok sanirim degil mi? :( hicbir yerde bulamiyorum :( bu arada bakmak isterseniz benim de yeni bir blogum var. beklerim :) nailartinwonderland.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alice, ben bu setlerden çoğu yerde görüyorum. Gratis ve Rossman'lara bakmaya devam et istersen belki hepsinde yoktur ve ya çok satılan bir üründür. Hemen bloğuna bakıyorum :)

      Sil
    2. Tesekkur ederim. Aslinda rossmann'da gordum ben de bircok defa ama bu set degil de sevgililer gununde cikan bir set var ve sadece love temali :/ farkli temali paletleri de getirip satmaya baslasalar keske degil mi? :)

      Sil
    3. Alice, evet ben de bunun aynısını hiç görmedim sanırım. Çok haklısın, keşke çeşitlilik fazla olsa da dilediğimiz gibi baksak, seçsek, alsak. Çoğu marka yok Türkiye'de ne yazık ki, olan markaların da bazı ürünleri yok. Daha çok marka, daha çok çeşit istiyoruz :)

      Sil
  8. Seti kullanıyorum fakat hiç bir ojede şekil net çıkartamadım şimdiye kadar kullandığınız yada önerebileceğiniz bu sete uygun oje var mı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tip desen çıkaran setler için özel satılan ojeler var ancak ben hiç alıp kullanmadım. Bu setle birlikte kullanılması uygun olan ojeler bozulmaya yüz tutmuş ojeler :) Kıvamı koyulaşmış, tırnağa sürülmesi, kuruması zor hale gelmiş çöpe atılması gereken ojeler kullanıldığında gayet iyi çıkıyor desen :) Yeni alınmış, akışkan kıvamını koruyan ojelerle desen elde edilemiyor ne yazık ki.

      Sil