21 Mayıs 2012 Pazartesi

Essence Kajal Pencil-Göz Kalemi-08 Teddy


Güncelleme: Önceden çok yumuşak olması sebebiyle kullanamadığım ve hakkında aşağıdaki yazıyı yazmış olduğum bu kalemi üzerinden zaman geçtikten sonra tekrar kullandım. Belki de zaman geçtikçe katılaşıp daha kolay sürülür bir kıvama geldi ve çok rahat kullandım. Bu güncellemeyi yapmayı ve kalemin hakkını yememeyi bir borç bildim sevgili takipçilerimiz:)

Essence'in bu göz kalemi kendisini diğer göz kalemlerinden ayıran bir özelliğe sahip: bu kalem sürülmüyor, sıvanıyor!


Bu kalemle yıldızımız barışmadı çünkü ince bir çizgi olarak gözünüze çekmek isteseniz bile o kadar yumuşak ki hemen sağa sola bulaşıp dağılmaya başlıyor.


Essence kalemtraşlar çok iyi, hem küçük çaplı hem de büyük çaplı kalemleri açmak için ideal. Üstündeki kapağı açılan kalem parçalarının dağılmasını önlüyor.


Normalde göz kalemlerini ve ya eyelinerları gözlerimi kenarlarından çekiştirmeden sürmeye özen gösteririm ancak bu çekiştirilse de sürülmüyor, çekmeden sürünce de bulaşıp kalıyor.


Swatchlarken fark etmemiştim bu kadar yumuşak olduğunu. Rengi hoş bir kahverengi ama düzgün bir şekilde sürülmedikten sonra pek işime yaramadı.



Fiyatının tam olarak ne olduğunu şu anda bilemiyorum fişte her şey birbirine girmiş ama 1,50 € civarında bir fiyatı olmalı. Kalemi sürmek zor ancak kahverengi tonlarında buğulu makyaj için ideal, çok kolay dağılıyor.
B.

2 yorum:

  1. krem far gibi kullanabilirsiniz, bende de var, çok güzel bir bakır rengi...

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur ederim yorumunuz icin :) Krem far olarak kullanmak en iyisi haklisiniz cok kolay dagildigi icin kullanimi kolay o sekilde degerlendireyim :)

    YanıtlaSil