30 Mayıs 2012 Çarşamba

The Body Shop Far

Sevgili güzellik tutkunları, blog gezginleri ve yolu sayfamıza düşmüş olanlar... Sizlerle paylaşmak istediğim bir far var. The Body Shop'un rengarenk ürünleri arasından kutusunu beğenerek sevgili B. ile çıktığımız bir alışverişte aldığım bu farı B'yi dinlemiş olsaydım da almasaydım ne de iyi ederdim.


İçerisinde 4 renk bulunan, yumuşak dokusuyla kolay kullanılan ve bir o kadar da kolay uçan farı sıcak yaz günlerinde hafif bir makyaj yaparken kullanmak mümkün, ancak ne yalan söyleyeyim benim gibi gösterişli göz makyajlarının ve koyu siyah göz kalemlerinin tutkunuysanız size hafif gelecektir.


Boş olan kısımda minik, kahverengi bir göz kalemi bulunmaktaydı ve şu an nerede bilmemekteyim, sanırım onu sevmişim :) 


İşte renklerin tenimde görünümü ve tahmin edersiniz ki ortadaki açık renk alan, benim kaş altında sıklıkla kullandığım krem renk far. Bu renk paletinin en işlevsel rengi olan krem far, göz altında da rahatlıkla kullanılıyor ve göz altını aydınlatmayı seven fakat beyaz farın verdiği net ifadeden hoşlanmayanlar için ideal bir çözüm sunuyor. 
                                                                                                                                                            M.

2 yorum:

  1. çook beğendim bu paleti ben =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, renkleri ve ambalajı çok güzel ama ne yazık ki hiç kalıcı değiller. The Body Shop'ın tekli farlarını denemedim ama palet halinde çıkan farları böyle, cıvıl cıvıl ama anında uçuyor :)

      Sil