9 Temmuz 2012 Pazartesi

John Freida Dream Curls Styling Spray


John Freida'nın bukle belirginleştirici spreyi bir çoğumuzun John Freida ile taışma nedeni. Gerçekten etkili olduğunu düşündüğüm bir ürün. Kullanmadan önce çalkalanıyor, sonra da bu, şu ve şu gibi saça sıkarak uygulanıyor. Saçın yağlanmaması açısından diplere fazla sıkmamak gerekiyor.

  
Öncelikle, saçınızda kendinden dağınık yada hafif bukleler yoksa bu spreyi kullanmanız pek işe yaramayacaktır. Çünkü daha çok var olan buklelerin şeklini belirginleştirmek için kullanılıyor. Ya da elinizle bigudi sarar gibi şekil verirseniz saç o şekle kolayca giriyor. Eğer saçınızda kendiliğinden var olan belli belirsiz bukleler varsa çok çok seveceğiniz bir ürün olacaktır.


 Çok fazla sıkılmadığı taktirde saçı yağlandırmıyor. Hafif bir ürün saçı ağırlaştırmıyor. Daha etkili sonuç için saç şekillendirici kremlerle kullanılmalı. Fiyatı marketlerde 25-30tl civarı ancak Limango'da sürekli çıkıyor ve 19tl. Tabi limango 6-7tl kargo ücreti alıyor ama sık sık sitede dolaşırken 10tl kazandınız uyarısı çıkıyor. Böyle bir indirimle birleştirilirse 18tl'ye elde edilebilir. Ya da bir kaç ürün bir arada alınıp kargo ücreti etkisiz hale getirilebilir. Hair serum ürün ve Curl Around Shampoo ile birlikte kullanılması öneriliyor.

Herkese mutlu günler diliyorum..
S.

2 yorum:

  1. JF'nin bütün ürünlerine bayılıyorum,hepsi harika çıkıyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bir çok ürününü severek kullanıyorum canım. =)

      Sil