7 Mart 2013 Perşembe

Kadinlar Gununuz Kutlu Olsun

Gratis'in onunden gecerken klasik kadinlar gunu indrimini bir sordum. Evett kizlar tum urunlerde %50 indirim yarin Gratislerde. Ogleden once gitmeyin adil olsun herkes ogle arasinda cantasini doldursun:)

9 yorum:

  1. haberı nereden aldın :S dgrumu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haberi Tunali Hilmi Cad. yer alan Gratis'in onundeki afisten gordum akabinde iceri girip bizzat konustum :D Muhtemelen Lorael, Max Factor vs markalarinda da %50 olacak. Gratis'in kendi markasi olan The Balm'da kesinlikle indirim var ve hatta magaza stok olayini abartmis durumdaydi. Birseyler ayirtmaya calistik ama malesef basaramadik :D Yarin sabahtan oradayim:)

      Sil
  2. yarınki indirim gratiste satılan herşey içinmi:)
    ecotools fırça setleri??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis'in ozel ithalati olan herseyde ozellikle The Balm gibi sadece Gratis'te satilan urunlerde %50 garanti. Yukarida da belirttigim gibi; satis danismanindan aldigim bilgiler pek cok urunde indirim oldugunu dogruluyor. Ben de o firca setlerinde bir indirim bekliyorum acikcasi, daha once yapmislardi. Hadi bakalim kismetimizde ne varsa diyor, kadinlar gunumuzu kutluyorum :D:D

      Sil
  3. ne yazıkki gratisin face sayfasında öyle demiyor :(( tüm Türkiyedeki gratislerde loreal max factor gibi markalar ikinci ürüne yüzde elli indirim yapıyor bir tek net yüzde elli indirim the balm,diadermine ve niveada var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Mıne, sabah gittim ve gercekleri acıklayayım kısaca, gratıs alısverısımle ılgılı bir yazı yazacagım. Lorael, Max Factor gıbı markaların renklı kozmetıgınde 2.urune %50 var. Lorael vucut bakımı urunlerı ve makyaj temızleyıcılerde dogrudan %50 var. Ben tabıı kı cift fazlı makyaj temizleyici stogu yaptım. Zaten Gratıs indirimine kosmamın asıl sebebi, pek çok kişi gibi The Balm almaktı ve aldım :D Su an mutluyumm :D Vucut urunlerını ıncelemekte fayda var, kişisel bakımda da çoğu üründe %40 ve %50 görmek mümkün.

      Sil
  4. bence de en iyi indirim gratis'te bu sene.the balm %50 indirimde,ne diyim, tüm eksiklerimi tamamladım.bahsettiğin gibi birçok marka 2.'de %50 indirim yapmış.bana anlamsız geldi bu.watsons rimmel london'da the balm tarzı net bir indirim yapabilirdi.ama 2. ürün indirimi vardı.ilginç olan bourjois'lar %50 indirimdeydi.ben chocolate bronzer aldım.healthy mix foundation ve concealar tabi ara ki bulasın... biraz hayal kırıklığına uğradım.8 mart alışveriş yazımı bu akşam bitirmeye çalışacağım.
    herkese şimdiden iyi pazarlar:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. ben istediklerimin birçoğunu kaçırdım, birdaha ki sefere artık...

    aldıklarımı görmek isterseniz bloğuma beklerim çok sevinirim hatta:)

    http://alisverismakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil