10 Kasım 2012 Cumartesi

Zorah Biokozmetik Cilt Bakım Ürünleri

Merhaba sevgili yeni ve eski takipçilerimiz,

Uzun süredir bir şeyler paylaşmamaktan paslandık mı ne? Çekilişimize ve gündelik telaşlara odaklandır bir türlü post yazamadık :( Bizi özlediğinizi düşünerek bir kaç post birden hazırladım beğeneceğinizi umuyorum. Hem de bu postlar için verdim annemin eline telefonu video çektim :D Bu amatör çekimlerimden umarım keyif alırsınız.

Öncelikle annemin bir dünya para bayılıp aldığı ve bebekleri gibi baktığı ürünlerini sizlere tanıtmak istedim. Zorah marka ve %100 doğal, katkısız, katışıksız, kimyasalsız bu ürünler Kanada malı. Orda üretilmiş, içlerine bol bol argan yağı eklenmiş, bir Türk girişimci de sandığım kadarıyla Türkiye'ye getirmiş.

Ürünle ilgili bilgilere buradan ulaşabilir, Ürünleri buradan sipariş edebilirsiniz. Ayşenur Yazıcı'nın da kullandığı  ürünlerle ilgili yorumlar burada mevcut. Biz mahalle eczacımıza ve orada çalışan cilt bakım uzmanına güvendik. Biraz da yapılan bakımlar ve uzman tanıtım etkisiyle 800 TL civarında parayı verdik evimize geldik. Deneyimleri sizlerle paylaşacağım ama şimdilik şu kadarını söyleyeyim yoğun cilt lekeleri olan annemin cildinde parlama ve cilt renginde açılma gözlemledim.


İki parça halinde çektiğim videoda ürünleri tek tek tanıttım :D Tutukluğumu ve kamera titremelerini heyecanıma verin sevgili izleyiciler :D İlk partta maskeyi açmaya çalışırken tek elle bunu yapamadığımı farkedip ikinci parta geçiyorum :D




İşte çektim, detaylı anlatmaya çalıştım, güldüm, eğlendim, oldukça zorlandım :D Buyrum izleyin umarım faydalı olur. Kusurlarım affola, teklemelerim duyulmaya, Ayşenur Hanım'a Ayşegül deme durumum farkedilmeye diyorum :D Video çekip yükleyenler bilir baya zaman alıyor. Noksanlarını farkettiysen neden yenisini çekmedin diyen olursa bu cevabı kabul ede, sevgili takipçiler :D Argan yağı almak isteyenler için de yararlı olacağını umuyorum. Malum argan meşhur oldu piyasa sahte ürünlerle doldu. Zorah argan yağı hususunda son derece güvenilir bir marka Argan yağı fiyatı 100 TL.

Başka videolarda görüşmek üzere, esen kalın sevgili izleyiciler :D:D:D
M.



8 yorum:

  1. güzellik nehri nasıl memnun kaldınızmı zorahtan.sonuç nasıl oldu.burdaki eczanedede satılıyor ama tam emin olamadım.fiyatlar biraz yüksek geldi bana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, ozellikle lekelerin acilmasinda ve goz cevresinde son derece etkili. biokozmetik olayi arkini gosteriyor, gercekten dogal ve guvenilir urunler. benim cildim cok hassas ve herhangi bir tepkime olmadi. Ayni zamanda agir leke problemi olan annem kullaniyor. Lekeleri acildi ve cildi daha parlaj bir hal aldi. tabi bu degisimler minimum duzeyde, oyle inanilmaz bir degisim henuz yok. Peelingi biraz sert benim icin, kullanirken biraz cekiniyorum. Fiyatlari yuksek ancak gramajlar cok buyuk ve yogunluklari fazla, uzun sure yetecektir. Benden gecer not aldi, bu kategoride bir urun dusunurseniz tavsiye ederim.

      Sil
  2. merhaba ben de bir süredir zorah markasıyla ilgileniyorum da nasıl memnun kaldınız mı epeydir kulanıyor olmalısınız ilk zamanlara göre nasıl bir değişiklik oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Özellikle annem kullandı ama ben de değişimi gözlemledim. Belirli aralıklarla kendim de kullandım :) Özellikle serum ve argan yağı çok etkili. Serumu kullanır kullanmaz gerilme ve yenilenmeyi hissedebiliyorsunuz. Göz kremi de göz çevresinde yenilenme ve gerilme hissi yaratıyor. Düşen göz kapaklarını toplamada etkili... Eğer almayı düşünüyorsanız ve yeterli bilgiyi aldıysanız tavsiye ederim. Tam olarak cildinizde ne gibi bir değişim hedefliyorsunuz? Bunu da bilmek lazım. Leke ise problem, daha etkili ürünler var bildiğim... Fiyat-fayda dengesine bakıldığında yeterli bir ürün olarak görülüyor. Peeling yinelemek istiyorum çok sert hassas ciltler için... Maske çok gerekli mi bilmiyorum. Bu grupta en güzel ürünler krem, serum, argan yağı ve göz çevresi kremi...
      Görüşmek üzere....

      Sil
    2. merhaba cevabınız için teşekkür ederim. ben size cildimle ilgili daha net bilgi verirsem daha iyi olr sanırım:) ben 24 yaşındayım. öncesinde cildim için çok bir bakım yapmadım.ama artıkgerekli olduğunu düşünüyorum.çok hassas bir cildim var sıcakta soğukta bazen en ufak bir dokunuşta hatta yattığım yastıktan bile kızarabiliyor.. bu yüzden her ürünü kullanamıyorum açıkçası kullanmaya da cesaret edemiyorum.. hem mümkün olan en doğalı hemde cildime uygun ürünler kullanmak istiyorum. şu an aven yüz temizleme köpüğümnü nemlendiriciolrak bepantheni kullanıyorum. bepanthen cildime çok iyi geldi,kızarıkları minimalize ediyo rahatlatıyo. ama sürekli kullanımda uygunbir nemlendirici olduğunu düşünmüyorum.hem doğal hemde cildimde tahriş yapmayacak temizleme tonik nemlendirici ve güneş kremi ve haftalık peeling maske arıyorum zorah kullanan bir arkadaşım var gayet memnun kaldı cilt tipide benimkine benziyor. ben de bi denemek istiyorum.tabi bütün bunların dışında bir de fiyat mevzusu var zorah ürinleri gerçekten çok pahalı:) tüz temizleme jelini toniğini ve nemlendiricisini merak ediyorum özellikle. eğer bioderma kullandıysanız sizce ardaki fark nedir hangisi daha iyidir.. teşekkür ederim..

      Sil
  3. bence iyi değildir cok yüksek fiyatı

    YanıtlaSil
  4. bence iyi değildir cok yüksek fiyatı

    YanıtlaSil