27 Kasım 2012 Salı

Yves Rocher'de indirim

Sevgili takipciler,
Yves Rocher'in yeni yila ozel indirimi coktan basladi. 31 Aralik'a kadar surecek kampanyada Yves Rocher kart sahiplerine tum urunlerde %30 indirim var. Bunun yani sira sececeginiz renkte bir Yves Rocher allik hadiye edilecek. Yeni yila ozel parfum setleri ise sadece 99.90 TL. 50 ml parfum, deodorant ve yilbasi sepetinden olusan setleri tum Yves Rocher parfumleri ile olusturabiliyorsunuz. Ee daha ne olsun a dostlar kosun Yves Rocher'e.
M.

6 yorum:

  1. harika haber şekerim yararlanalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hemen kosuyormm. Muhtemelen bir makyaj temizleyici alacagim, suya dayanikli urunleri temizlemede basarili Yves Rocher. Alligi da hediye olarak kapacagin:) makyaj temizleme urunleri en son 20 Tl civariydi. %30 indirimi de dusununce allik ve makyaj temizleyicisini 17 TL ye alip mutlu mutlu donecegim evime ve tabii sizlerle paylasacagim canim:)) Iyi alisverislerrrr

      Sil
  2. doğum günüm geliyor onu bekliyorum alışveriş için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğumgünleri yılın en güzel zamanı, doğumgününlerimin ertesi gününden itibaren diğer doğumgünümü beklemeye başlarım :D Bir de firmalardan gelen indirimler olunca daha eğlenceli hale geliyor :)

      Sil
  3. İşte buna iyi haber derimmm :))) Şimdi gidip eyeliner ve şampuan almalıyımmm :) Teşekkür ederim güzellik nehrii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hediye alligini da almayi unutma:) ben koyu seftali olani aldim yakinda tanitacagim, hosuma gitti sanirim dogal bir goruntusu var:)

      Sil