19 Kasım 2012 Pazartesi

Sephora Kampanyasından Aldıklarım-Eskiden Kurtul, Yeniye %40 İndirimle Kavuş!


Bir çok yerde okuduğumuz gibi sevgili takipçilerimiz, Sephora geçen Cumartesi günü başlayan ve bu hafta Pazar günü son bulacak bir kampanya başlattı. Kullanmadığımız, beğenmediğimiz, bitmiş kozmetiklerimizi götürüyoruz yerine %40 indirimle istediğimiz Sephora makyaj ürününü alıyoruz.

Bunlar cumartesi günü benim aldığım ürünler: 3 göz kalemi bir de stick ruj. Clinic'in Chubby Stick rujlarını çok merak ediyorum ancak boyutundan mıdır şeklinden mi elim gitmedi hiç ona o parayı vermeye. Hazır Sephora'da muadilini bulmuşken aldım.

Soldan sağa aldıklarımın fiyatları: Crayon Nano 13,47'den 9,54 TL'ye, Flashy Liner kahverengi göz kalemi 16,86'dan 11,94 TL'ye, kalem ruj 22,80'den 16,14 TL'ye, Jumbo lacivert göz kalemi ise 24,49'dan 17.34 TL'ye indi.

Ürünlerin detaylı yazılarını yakında yazacağım. %40'lık bir indirim oranı güzel ve makul, almak istediğiniz bir şeyler varsa bir bakın derim.

Güzel bir hafta diliyorum hepinize :)

B.

9 yorum:

  1. ben de gidip alıcam bişeyler işallah bakalım kaçırmazsam..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel sevimli şeyler var canım, umarım vaktin olur bakmak için :)

      Sil
  2. güle güle kullann canım ben de bi ruj ve pudra kaptım bu fırsattan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de güle güle kullan canım çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. kalem rujun kalıcılığı nasıl dudağı kurutuyor mu kısacası ilk izlenimin nasıl ? ben de almayı düşünüyorum ondan indirim bitmeden önce :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cupcake, dudağı kurutmuyor ancak bir ağırlık hissi veriyor çok akışkan bir ruj değil yapışkan bir yapısı var rüzgarda dudaklara yapışan saçlar sahnesi için uygun bir ruj :) Almayı düşünüyorsan testerının üzerini iyice silip üst katmanı aldıktan sonra dudağında deneyebilirsin. Kalıcılığı da çok çok yüksek değil, orta renkli bir dudak nemlendiricisinden biraz daha ötede diyebilirim :) Ayrıntılı yazısını yazacağım bugün yarın.

      Sil
  4. Ah en kisa zamanda sephoraya ugramam lazim sanirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel şeyler var, uğramakta fayddalı olabilir :)

      Sil
  5. This parаgraрh prеsents cleаr idеa in
    fаvoг of thе neω реople οf bloggіng, thаt аctually how to do blоgging.
    Also visit my web-site ... chubby live

    YanıtlaSil