29 Kasım 2012 Perşembe

Inglot İndiriminden Aldıklarım-Ne Aldıysam Yarısı :)

 
Dün Inglot'a gittim. Aklımda fırça ve takma kirpik almak vardı, diğerleri de "ucuzken alayım" düşüncesiyle aramıza katıldılar. Törpü aslında orta kalınlıktaki tırnaklar içinmiş ancak kenarları mavi olduğu için onu aldım benim tırnak yapım kalın olduğu halde.
 
Yoğun görününen kirpikleri çok beğeniyorum, elimdeki takma kirpikleri kullanmasam da belki bunu kullanırım diyerek aldım, fiyatı takma kirpikler için çok ucuza geliyordu.
 
Maskarayı neden aldın derseniz onu ben de bilmiyorum, hazır indirimdeyken alayım da bulunsun dedim, denerim dedim, onu dedim, bunu dedim aldım. Kozmetik dükkanlarında köpek, havuz süsü, bahçe bankı, sokak lambası satsalar yakında onları da alırım bir parça kozmetik görünce beynim dönüyor a dostlar :)
 

Bunlar da fırçalar: Sol baştan fondöten fırçası, far fırçası ve eyeliner fırçası. Fiyatlarına gelince, indirimsiz fiyatları:

Maskara: 33 TL
Fondöten Fırçası: 69 TL
Kirpik: 29 TL
Kirpik Yapıştırıcısı: 25 TL
Törpü: 13 TL
Far Fırçası: 45 TL
Eyeliner Fırçası: 25 TL

İndirimin ardından tüm fiyatların yarısını ödedim, eğer ihtiyacınız olan bir şeyler varsa Inglot'a bakmakta fayda var, güzel bir gün geçirmenizi diliyorum :)

B.

8 yorum:

  1. indirim ve kozmetik bir araya gelince kendini tutamayanlar arasındayım ben de.. gördüğüm herşeyi almak istiyorum..:-)) güle güle kullan aldıklarını fırça yorumlarını bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, hemen kullanmaya başlayacağım fırçaları :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Güle güle kullanın ama ben bu yazıları okuyunca üzülüyorum niye her güzel marka istanbulda olmak zorunda :(

    YanıtlaSil
  3. Serapcığım, ben de İstanbul'da değilim Ankara'dayım. Dediğine katılıyorum, her şey İstanbul'da buraya da nadiren ve çok geç geliyor bir çok marka :(

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan cnm,indirimi kaçırmasam bende fırça alıcaktım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dahaki indirimde alırsın canım olsun, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Bende Bende gittim alisveris yaptim bugunn:D cocuklar gibi mutluyum yeni cicilerle:D Haftaya cuma devam ediyorsa gidip takma kirpik falan alicam cok seviyorum onlari cunku bir de makyaj baazi falan:D bugun gerekenleri aldim:D Gule Gule kullann hepsini canim:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok iyi canım mutlu olmana çok sevindim :) Sen de güle güle kullan hepsini :))

      Sil