11 Temmuz 2012 Çarşamba

Sephora beyaz metalik oje

Sevgili guzellik tutkunlari iyi ki bir Sephora alisverisi yaptik alt alta tanitip duruyoruz cicilerimizi, sizleri biktirmiyoruz umarim:) Iste oje bloglarinda cokca rastladigim metalik ojelerden birine kavustum cok sukur. Yine oje bloglarinda gordugum oje ve tirnak ikilisi pozunu verdim resmimi cektim:) ilk fotograf tek kat surulmus hali, ikincisi de iki kat. Iste aninda kuruyan ve sahane gorunen oje diye ben buna derim. Sephora indirimi bitmeden hemen diger renklerede bakmaliyim. Fiyati indirimde 3 TL idi. Metalik bir kirmizim olsa dunyanin en mutlu kizi olabilirim.

Bu arada bir dip not: Sephora'daki indirim gunleri devam ediyor hatta indirim oranlarinda da artis var. Guzellik tutkunlari raflari darma duman edip herseyi silip supurse de kalan saglar bizimdir;)



Sevgilerimle...
M.

6 yorum:

  1. Aynısından ben de aldım indirimden :) gerçekten çok güzel bir oje.böyle güzel durucağını tahmin etmemiştim.Sephora ojelere bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ben de duruşunu çok sevdim, güle güle kullan :)

      Sil
  2. bende mavısı ve petrol yesılını aldım cok guzel

    YanıtlaSil
  3. Ben beyazla kaldım malesef, petrol yesılını gormustum sanırım gercekten hostu. Gule gule kullan sen de canım.

    YanıtlaSil
  4. merhaba güle güle kullanın cicnizi de benim aklıma birşey takıldı tırnaklarınız akrilik mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Himm eski bir post oldugundan dusunmem gerek :D Tirnaklarim zaman zaman degisik seyler olabiliyor;malesef biraz sorunlular orda sanirim basit bir takma tirnak olabilir. Baska postlarda kendi tirnagim ama :D:D:D

      Sil