21 Temmuz 2012 Cumartesi

Lila Kutu Temmuz


Lila Kutu sevgimi ve her ay kutu gelir gelmez yazısını yazdığımı bilenler bu ay şaşırmış olmalılar. Bir kaç gündür çok yoğundum. Özellikle rapor yazmak benim için çok bunaltıcı bir iş. Herneyse şimdi rahatım. Hemen Lila Kutu yazımı yazayım dedim.


İşte kutudan çıkan tümürünler bunlardı. Ürünler ve fiyatlar listesini yazının sonuna koydum. Öncelikle Clarinsleri görünce çok sevindim. Çok kez başka bloglarda karşılaşsam da daha önce hiç bir ürününü kullanmamıştım.


Clarins High Definition Body Lift, 200ml'i 134tl, 100ml gönderilmiş. Ablam banyodan sonra bacaklarında kullandı. Sürer sürmez bacakları yanmaya başlamış. Gerçekten üzerinde yazdığı gibi yağ yakıcı etkisi olduğunu düşündük biz de. Daha sonra tekrar uyguladığında aynı yanma olmamış. Bakalım uzun vadede nasıl sonuç verecek.


Clarins Sunscreen for Face Wrinkle Control Cream SPF50+, bu ürün güneşin yol açtığı kırışıklıklara ve lekelere karşı yüzü korumayı vadediyor. 5ml göndermişler. Oldukça yoğun nemlendiriciliği yüksek bir ürün. 75ml'i 68tl imiş.

Guinot Eye Contour Long-Lasting Hydrating bu ürün anladığım kadarıyla anti aging bir ürün değil, ancak göz çevresi nemlendiricisi. Tam da benim ihtiyacım olan bir üründü. 15ml'i 65tl imiş. 3mllik tüpünü göndermişler.


 GlucosCare Herbal Tea, kan şekerini kontrolünü geliştirerek acıkmayı geciktiriyormuş. Bu ürünü babama verdim. Şeker problemi var. 24lü paketi 45tl, 4 paket gönderilmiş.


LaNaturel Natural Deo Wipes, mendil şeklinde bir ürün. Yanında gönderilen kataloğa göre deodorantlardaki aluminum kanserojen etkiye sahip olabilirmiş. Yani kanıtlanmamış ama olabilirmiş.Aluminium Chlorohydrate roll on tarzı ürünlerde Aluminium Zirconium stick tarzı ürünlerde bulunuyormuş. Terlemeyi önlemeye yardım ediyorlarmış. Ayrıca antiperspirant terlemeyi durduran demekmiş. Üzerinde bu ibare olan ürünleri kullanmayın diyor. Kontrol ettim benim kullandığım üründe hem Aluminium Zirconium varmış hem de üzerinde antiperspirant yazıyor. Ama kullanmaya devam edeceğim sanırım =(. Kanıtlanmamış da zaten. 


Acnecinamide Jel Krem ve Temizleme Jeli, jel krem yüzdeki sivilce lekelerini geçiriyormu. Eğer gerçekten geçiriyorsa bu problemi yaşayanlar için oldukça güzel bir ürün. Ben bu ürünü ağabeyime vereceğim. 50ml'i 29tl imiş. Temizleme jeli de sivilce oluşumuna yol açan bakteri yükünü azaltıyormuş. Bu ürünün de 150ml'i 18tl.

C-Land Mineral Yüz Çamur Maskesi, bu ürünü ablamla birlikte hemen denedik. Kullanmadan önce yüz temizleniyor, sonra da kuru yüze uygulanıyor. Benim yüzümü çok gerdi, sonra da güzel bir yumuşaklık falan hissetmedim, ablamda  ise hiç bir değişiklik olmamış. 


Ürün deniz deniz kokuyor. Denizden çamur getirip satıyolar mı acaba dedim kendi kendime =) ürünün bir paketi 5tl imiş.


Ve son olarak benim kişisel en iyim: Chris Farrellbulaşmayan ve dağılmayan kalıcı ruj. Çok kalıcı ruj etkisi olmasa da çok güzel bir rengi var. Göründüğü kadar koyu durmuyor. Bununla ilgili ayrı bir yazı yazmayı düşünüyorum. Yumuşacık, kolayca sürülüyor ve dudakları yumuşacık yapıyor. Benim dudaklarım kuru olduğu için nemlendirici etkisi de yapıyor.


Ben bu ayın kutusunu çok sevdim. Umarım Lila Kutu bu şekilde devam eder. Seviyorum seni Lila Kutu...
S.

11 yorum:

  1. İyi günlerde kullan.
    Yenı çekılışıme beklerım
    http://myshimizu.blogspot.com/2012/07/ann-yvette-ile-2-kisiye-200-tl.html

    YanıtlaSil
  2. Ya her ay alacagim diyorm ama bir turlu alamiyorum. Bunlari kacirmis olamam:( bende istiyorummmm M.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim ya evet artık sen de üye ol da birlikte eleştiririz ürünleri çok eğlenceli olur. dört gözle bekliyorum üye olmanı =)

      Sil
  3. hiç kullanmadığım ürünler,deneyeceğim :) hayırlı ramazanlar
    kibelem.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sana da canım, ben de hiçbirini denememiştim. oruç oruç yazı yazmak da okumak da zevkli oluyor. vakit geçiyor diye seviniyor insan =)

      Sil
  4. Excellent blog you have here but I was curious if you knew of any user discussion
    forums that cover the same topics talked about
    in this article? I'd really like to be a part of online community where I can get suggestions from other experienced individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Many thanks!
    My web page : Sandpoint real estate

    YanıtlaSil
  5. bu kutudan bende istiyorum ama bir türlü alamadım :((

    beni takip edersen sevinirim :)

    http://shoeeobsessionn.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Canım Clarins Lift Minseur ben kullandım. Çok pahalı bir ürün ama piyasadaki en etkili selülit ve sıkılaştırıcı krem. İçinde cildi ferahlatan nane gibi kokan küçük partiküller var, belki ondan ablanın bacağı yanmıştır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kötü bir yanma değil zaten canım, bir de banyodan sonra sürünce ekstra bişeyler oluyor. sanırım gözenekler açık olduğu için. Ablam çok sevdi =). Sende işe yaradı mı?

      Sil
  7. bende yeni başladım lila kutuya nasipse bu ay 15'inde gelicekmiş ilk kutum sabırsızlıkla bekliyorum süpriz kutumu :)
    banada sizler gibi heycanlar yaşatır umarım :)

    YanıtlaSil