30 Aralık 2013 Pazartesi

Bitenler ve Çöpe Gidenler



Johnson's Baby Şampuan: Bu bebek şampuanını makyaj fırçalarımı yıkamak için kullanıyorum. Fırçalara zarar vermeden gayet güzel temizliyor. Yenisini aldım, kullanmaya devam edeceğim. 

Palmolive Aroma Therapy Duş Jeli: Biten ürünlerle ilgili yazdığım her yazımda bu üründen oluyor sanırım. Memnun olduğum ve sürekli kullandığım bir ürün. Kokusunun uzun süre ciltte kalmaması benim için olumlu bir özellik buram buram kokularla aram pek hoş değil hep söylediğim gibi :) 

L'oréal Elseve Parlaklık Şampuanı: Mükemmel dediğim bir şampuan bulamadım ne yazık ki. Bu şampuanın da çok çok iyi olduğunu söyleyemem ancak saçlarımın nem kaybetmesine, dolaşıp birbirine girmesine neden olmuyor, bu yönlerden iyi. Saçlarıma ekstra bir parlaklık kattığını gözlemlemedim. 

Wella Proseries Nem Terapisi Bakım Kremi: Bu bakım kremi neredeyse hiç kullanılmadı ve çöpe gitti. Nedeni ise kullanım tarihinin geçmiş olması. Kokusu çok kötüydü bu nedenle kullanmayı bırakmıştım geçenlerde son kullanım tarihine baktım ve son kullanım tarihi geçmiş. Gratis'ten almıştım, kokusu en baştan çok kötüydü muhtemelen aldığımda bayatlamıştı. Alırken çok dikkatli olmak gerekiyor.


Skin Ceuticals Daily Moisture Nemlendirici: Bir süre bir çok Skin Ceuticals ürünü almıştım. Bu nemlendirici de aldığım ürünlerden biriydi. Güzel bir nemlendiriciydi, cildimde herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmadı. Rahatsız edici bir kokusu yok veya ciltte yapış yapış bir his bırakmıyor. Nemlendirme yönünden de iyiydi ancak tekrar tekrar alırım diyebileceğim bir nemlendirici değil. Ortalama bir nemlendirici ve daha uygun fiyata benzer etkiye sahip nemlendiriciler bulmak mümkün.

Skin Ceuticals Retexturing Activator: Faydasını gördüğüm tek Skin Ceuticals ürünü bu serum. Ciltteki siyah noktaların yüzeye çıkması, cildin yumuşamasını sağlıyor. Ürünün kullanım talimatında günde iki kez uygulanması gerektiği yazıyor ancak ben iki günde bir geceleri uyguladım. Ciltte yapış yapış bir his bırakması olumsuz tarafı. Fiyatının yüksekliği, ciltte çok önemli bir değişiklik sağlamaması ve bıraktığı yapış yapış his yüzünden tekrar almam.

Lush Bubblegum Dudak Peelingi: Kokusunun ağır ve pek etkili olmayan bir ürün.

Nuxe Kuru Yağ: Bu testerı saçlarımda kalan boyalı kısımlara uyguladım. Bir kerelik kullanım sonucunda etki etmesi çok zor elbette. Saçlarımda çok fazla bir yumuşama olmadı.

Nivea Stress Protect Stick Deodorant: Nivea'nın stick deodorantlarının farklı çeşitlerini değiştirerek kullanıyorum. Bu ürün de hafif kokulu, ciltte irritasyona neden olmuyor.

Inglot Oje Çıkarıcı: Kokusu diğer asetonlara göre biraz daha keskin. Ojeleri kolaylıkla çıkarıyor. Tırnak etlerini yumuşatıyor ve geriye itmeye hazır hale getiriyor. İndirimden 10 liraya almıştım normalde fiyatı 20 liraydı.

Sephora Silver Green Göz Kalemi: Sephora'nın küçük boyuttaki kalemlerinden biri bu ürün. Sephora'nın indiriminden almıştım ancak ne yazık ki bu kalemin de son kullanım tarihi geçmiş olmalı ki berbat bir kokusu var. Bu nedenle, bu kalem de çöpe gidecek. 

Skin Ceuticals Göz Kremi: Düzenli kullanmadım ancak kullandığım dönemde gözümde herhangi bir irritasyona sebep olmadı, nemlendirmesi iyiydi. Göz altı morluğu sorunum olmadığı için bu konuda bir yorum yapamıyorum. Tekrar alacağım bir ürün değil.

Burberry Sport Parfüm: Bu parfümü de YKM'den indirim yaptıkları için almıştım. Geçenlerde kokusundaki farklılık sebebiyle ürünün seri numarasını kullanarak üretim tarihine baktım. Üretim tarihinden sonra beş yıldan fazla geçmiş. Ürünün yarısını kullanabildim, bu ürün de çöpe gidecek. İndirimden bir şeyler alırken üretim tarihine çok dikkat etmek gerekiyor. 

B.

9 yorum:

  1. Bitenleri biriktirip fotoğraflayanları alkışlıyorum :) Ben hemen çöpe atıveriyorum onları biriktirecek yürek yok bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ceyda :) Biriktirmek zor oluyor gerçekten.

      Sil
  2. Maşallah canım gene baya bitmiş :DD

    YanıtlaSil
  3. Elseve şampuanlarla benim bir türlü yıldızım barışmadı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kepek yaptı saçımda bakalım pantene doğal senteze başlayacağım o işe yarar umarım.

      Sil
    2. :( Head and Shoulders'in mentollu sampuaniydi sanirim kepek sorununu cozdugunu duymustum, onu da bir dene istersen?

      Sil
    3. Teşekkürler tavsiye için onu da denerim :)

      Sil