4 Nisan 2013 Perşembe

Inglot Cream Foundation 23 Numara


 
Inglot'un bu fondötenini dillere destan olan Inglot indirimi sırasında almıştım. Inglot indirimi Ankara Armada'da hala sürüyor, Panora'daki mağazalarını kapattılar. İndirim süresince bir çok ürününü aldım ve genel olarak memnun kaldım. Sırasıyla hepsinin yazısı gelecek.
 
Fondötenin kapatıcılığı yüksek değil ancak cilt tonlarını eşitleme konusunda iyi. Kalıcılığının da mükemmel olduğunu söyleyemem mutlaka üzerine bir pudra geçip sabitlemek gerekiyor. Karma cilde sahip olduğum için genellikle yüzümün T bölgesinde pudra sürmediğim zamanlarda parlama olur ancak bu üründe böyle bir sorun yaşamadım.

 
Bereketli bir ürün küçük bir miktar tüm yüze uygulama yapmak için yeterli. Kötü değil ancak defalarca alınacak kadar iyi bir ürün de değil, ortalama sorun çıkarmayan bir fondöten. Her şeye tepki veren alerjik cildimde herhangi bir kızarıklık, batma, yanma ya da rahatsızlık hissine sebep olmadığını da ekleyeyim.

 
Üstte fondötenin dağıltılmış hali var, maske gibi durmayan zarif görünümlü, mata yakın bir bitişi var.
 
Sevgiler,
 
B.

2 yorum:

  1. fondöten almak aklıma gelmedi ınglotdan ama rengi çok güzel uymuş güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de 3. ve ya 4. alışverişimde aldım sanırım insan hep rujlara allıklara fırçalara yöneliyor sanırım en başta :) Çok teşekkür ederim Audrey.

      Sil