16 Ocak 2013 Çarşamba

Sephora İndirimde!!!

Sephora klasik indirim gunlerini baslatmis, hem de pek cok benefit urununde %30 indirim var!!! Duymayan kalmasin... Sephora'nın mineralli pudraları, göz kalemleri  10,15 TL civarı, rujlarda yine indirim sepetlerinde. Benefit ürünlerinde ise parfümden fondotene ürün fiyatları 60 TL civarlarına düşmüş. Bunun dışında gözüme çarpan bir diğer nokta Too Faced standı oldu. Koskocaman bir Too Faced standı gelmiş Sephora'ya, içinde şahane ürünler var. Bir uğrayın derim.

4 yorum:

  1. elimde koca liste ile gittim.
    ne uyuz bir şube görevlisiyse, sorduklarımda hiç indirim olmadığını söyledi.
    var dedim, diğer şubelerden alan tanıdıklarım oldu.
    yok, ikna edemedim.
    liste elimde patladı, sinir oldum sephora'ya da çalışanlarına da.

    YanıtlaSil
  2. merhabalar. ben sephora ya uğramayı düşünüyorun şu pudraları nasıl sıkıştırılmış mı daha iyi yoksa toz olanı mı hassas cilltlere uygun mu şimdiden teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba suslu :) ben sıkıstırılmıs mıneral pudrasını kullanıyorum sephoranınö kapatıcılıgı cok ıyı ve gorunumu de dogala yakınç Cıldım cok hassas benım de, kılcal damarlarım yuzeye yakın en ufak aksı durumda cıldım tepkı verebılıyorö Sıkıstırılmıs Sephora Mıneral pudrayla hıc sorunum olmadı. Toz pudrasına gelınceö hıc denemdım denemem de cunku ben o sekılde toz tuzluk benzerı urunlerı sevmıyorum. Ucusuyor gıbı gelıyor. Sephora pudra antıalerjenö paraben ıcermıyor ve yagsız... Bunlar da onemlı artılarıç Hadı ındırımdeyken alalım:D

      Sil
  3. artıları da varmış daha ne olsun:)çok teşekkürler:):)

    YanıtlaSil