6 Aralık 2012 Perşembe

Bitenler


Kim derdi ki bir gün ben de bir "bitenler" yazısı yazabileceğim :) En sonunda azmettim ve krem, fondoten gibi bir kaç ürünü bitirebildim. Gelelim yorumlara:

Victoria's Secret Beauty Rush-Berry Cosmo: Nemlendirmesi iyi, içinde var ile yok arası ışıltı veren minik simler var. Kokusu da güzel ancak gelin görün ki kokusunun yoğunluğu ve kalıcılığı beni benden aldı. Aslında bu özellik çoğu kişi için iyi bir özelliktir, kalıcı ve yoğun uçup gitmeyen koku istenir ancak ben kokuya olan hassasiyetim nedeniyle rahatlıkla kullanamadım. Bir daha almam bu nedenle. İki adet almıştım diğeri de dondurma kokulu ancak dediğim sebepten artık onu da kullanmayayım dedim ve satış bloguna koydum.

Lancome Miracle Fondöten: Kapatıcılığı orta, nemlendirmesi çok çok iyi bir fontöten. Bir kaç saat sonra burun üzerinde parlama yaptığı için ben yanak, burun, alın ve çene bölgeme pudra uygulayarak kullandım. T bölgemde yağlanma sorunum olduğu için genelde bu bölgeye pudra uyguluyorum zaten. Memnun kaldığım bir ürün oldu, elimdekileri bitirdikten ve aklımdakileri denedikten sonra tekrar alabilirim.

Nuxe Kuru Yağ: Kesinlikle mucizevi bir ürün. Yumuşatması, nemlendirmesi cilltte çok iyi. Saçımın boyadan hallaç pamuğuna döndüğü bir dönemde saçıma sürüp gece boyu beklettim saçımda ve saçım yumuşacık oldu, toparlandı. Elimdeki saç ürünleri bittiğinde alacağım iki ürün var biri bu, diğeri de L'oréal Mthycal Oil Saç Maskesi.

Nivea Roll On: Bittikçe aldığım ürünler, kokuları hafif, kalıcılıkları iyi kısacası memnunum :) Memnun kaldığınız roll on önerileriniz olursa söyleyin lütfen memnun olurum.

Parmex Oje Çıkarıcı: Favorim Parmex, başka bir oje çıkarıcı kullanmıyorum. Dönüşümlü olarak yeşilini ve mor renkli olanı kullanıyorum.

Flormar Oje: Sonuna doğru geldiğim için artık akışkanlığını yitirdi, eczanelerde 95 derece alkol bulabilsem atmama gerek kalmazdı ancak bu şekilde kullanılabilir değil ne yazık ki. Ojeler iyi hoş ama sonuna gelice kıvamlarının koyulaşması hiç iç açıcı değil :)

Chantecaille Flower Harmonizing Cream ve Rich and Gentle Foaming Cleanser: Yüz temizleyici jeli de nemlendiricisi de yoğun kıvamlara sahip, orijinal boyutlarının uzun süre gidececeğini düşünüyorum. Makyajı temizleyici jel bir defada çıkartmıyor, ikinci bir kez uygulamak gerekiyor çok kuvvetli bir temizleyici değil cildimde tahrişe ve ya kurumaya yol açmadı. Kremi ise yüzüme sürmeye cesaret edemedim, ellerimde kullandım nemlendirmesi ve yumusatması gayet güzel, yapış yapış bir his vermiyor ancak kokusunu çok beğenmedim.

Kamill El Kremi: Yumuşatması iyi ancak verdiği his biraz rahatsız edici, yağlı bir his bırakmıyor ancak nasıl tarif edeceğimi bilemediğim bir his bırakıyor ellerimde o nedenle bir daha almam :)

Umarım bir çok biten ürün yazısı yazarım, elimdekiler çabucak biter, yenilere yer açılır. Önerilerinizi bekliyorum, bir sonraki yazım aramıza yeni katılan ürünlerle ilgili olacak.

B.

16 yorum:

  1. Oriflame yapan biri olmama rağmen hiç kullanmadığım bir ürün SKİN SO pembe roll on. Arkadaşlarım şiddetle bana öneriyorlar, =) Genelde parfümlerimin roll onlarını alıyorum.. Depoladıkları ender üründen biri bile diyebilirim. O nedenle bloggerlar yazmış mıdır bilmem ama araştır ve dene diyorum;)

    YanıtlaSil
  2. Adını yanlış söylemiş olmak istemem skin so dedim ama o başkaydı sanırım.. silk beauty olabilir pembe bir roll on =) Yanlış bişi önermim (=

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlkeciğim, çevremde hiç Oriflame temsilcisi yok ancakaklımda tutacağım karşılaşırsam bakayım teşekkür ederim önerin için :)

      Sil
  3. Oje koyulaşması için kalyon oje çözücü önerebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylesine Biri, teşekkür ederim alayım oje çözücüyü de ojelerime hayat gelsin :)

      Sil
  4. Cok guzel bir yazi olmus tatlim. Bende biriktiriyorum bitirdiklerimi artik, umarim fazlaca urun bitirebilirim senin gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim, bitirmek insanı hafifletiyor umarım bolca bitiririz :)

      Sil
  5. Dove invisible roll on ve deodorant önerebilirim müthiş hoş bir kokusu var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deodorant kullanamıyorum resmen solunum yollarımı etkiliyor ancak roll ona bakacağım hemen, teşekkür ederim önerin için Esther :)

      Sil
  6. roll on kullanmaktan bıkanlar için kokusuz ve kesinlikle ter kokusunu önleyen bir icat söyliyim.
    Deotak Krem.

    Ben 2 yıldır kullanıyorum memnunum :)

    YanıtlaSil
  7. Kozmetikten hiç anlamıyorum zaten alerjiğimde ama imreniyorum sizlere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de aletjik olup kozmetiklerden uzak olmak en iyisidir Zeynep, her birinde ayrı ayrı bir sürü kimyasal var. Dış görüntülerine, renklerine aldanıp alıyoruz işte :)

      Sil
  8. roll on için önerim: lady speed stick umarım doğru yazmışımdır :) ben kullanıyorum ve çok memnunum.ama iki çeşit var galiba bir jel olan birde beyaz olan şu an beyazını kullanıyorum en kısa zamanda jeline geçicem tavsiye ederimm :)

    http://jelibonunrenklidunyasi.blogspot.com/ beklerim :)

    YanıtlaSil
  9. sheseido roll on çok güzel bi.nivea pearl ayrıca dove stick deo öneririm.ayrıca lancome stick deo da çok hoş.

    YanıtlaSil