23 Aralık 2012 Pazar

Bitenler-Aralık


Juvexin Şampuan: Brezilya fönü yaptırdıktan sonra föne özel şampuan diye aldım ancak hiç hiç memnun kalmadım. Belki de saçlarımın boya nedeniyle yıpranmasından olmuştur ancak saçlarımı ipek gibi yapmadığı ya da saçlarımın kolay açılmadığı kesin. İlk yıkamada saçıma tarak geçmez hale gelince saç maskesi kullanmaya başladım. Bitene kadar kullandım, bitti kurtuldum :) Fiyatı ederi değil kesinlikle.
 
John Freida Brilliant Brunette: Bu şampuanı bir ara kullandım, memnun kalmayıp bir kenara attım, yakın zamanda bitsin diye kullanmaya başladım. İlk kullandığım zamanki negatif düşüncelerim şiddetini yitirdi, kokusu o kadar da dayanılmaz gelmedi ve nemlendirme özelliğini iyi buldum ancak çok beğendiğim bir şampuan olmadı, tekrar almam.
 
Palmolive Thermal Spa Duş Jeli: Sürekli kullandığım bir duş jeli, cildi kurutmuyor, hafif, güzel bir kokusu var.

Nivea Powerfruit Duş Jeli: Cildinizi ne kadar durularsanız durulayın hala sabunlu gibi bir his bırakan bir jel. Tekrar almayacağım.
 
Opti Free Lens Solüsyonu: Yıllardır kullandığım lens solüsyonum, memnunum kendisinden :)
 
Fresh Line Pomegranate Duş Jeli: Haziranda açtım bu duş jelini, sonra elimdekileri bitireyim dedim ve bir kısmını daha sonra kullanmak üzere bıraktım. Geçen haftalarda yeniden kullanmaya başladım şişeyi ilk açtığımda zamanlarda hiç bir sorun yaşamama rağmen bir kaç ay sonra kullanınca cildimde hassasiyet ve kaşıntıya neden oldu kutusunun üzerini inceledim açıldıktan sonra 4 ay içinde tüketilmesi gerekiyormuş bayatlamış demek ki geçen sürede. Belirtilen sürede kullanılırsa hiç bir sorunu yok, nemlendirmesi iyi, kolay durulanıyor, kokusu güzel.
 
Essence I Love Extreme Lashes Maskara: Kirpikleri uzatması ve dolgunluk vermesi çok güzel ancak bir kaç saatten sonra dökülmeye başlıyor ve sabit kalmayıp aktığı oluyor. Bu nedenlerle tekrar almayı düşünmüyorum.
 
L'oréal Superliner'lar: Çok çok beğenerek kullandığım, sürümü çok kolay, kalıcılığı çok iyi eyelinerlar. Yenisini aldım, bittikçe de almaya devam edeceğim çok memnunum.
 
Flormar-372 Numara: Açık renkte, hafif ışıltıları olan bir renk. Sonuna gelemeden kıvamı koyulaştığı için kullanmayı bıraktım. Elimde gereğinden fazla oje olduğu için ojeler bitince ve ya kıvamları değişince seviniyorum :)

İyi haftasonları diliyorum :)

B.


8 yorum:

  1. Brezilya fonu icin sulfatsiz sampuan olarak nuxede oluyormus canim:) nasil brezilya fonunden memnun musun canim bazen ikinci kere yaptirmak gerekebiliyormus daha iyi olsun diye epey arastirdim hatta evde yapanlara bile rastladim:)

    john friedayi bende cok seviyorum biliyorsun daha nemlendiricili urunler arayacagim sacima:D

    onun disinda gitsin eskiler gelsin yerine yenilerrrr:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım içeriğinde sülfat olan şampuanlarla yıkıyorum saçımı hiç bir sorun yok :) Brezilya fönünden memnunum ancak saç diplerimdeki hacim yok oldu ondan memnun değilim yoksa dümdüz hep o yönden rahat. Ancak şunu da belirtmeliyim ki benim saçlarım zaten düzdü ancak boyadan çok yıprandığı için uçları çok kötü olmuştu Brezilya fönünün bakım da yapması nedeniyle yaptırdım gerçekten saçlarımın uçları kendilerini topladı. Hep aklımda fönün son halinin resmini çekip koymak ama bir türlü fırsat bulamadım. Sana katılıyorum, gitsin eski ürünler gelsin yeniler :) Bu ay kozmetik alışverişimi tamamıyla bitirdim önümüzdeki yıl fondöten dışında hiçbir şey almayacağım, kararlıyım :) Elimde o kadar çok ürün birikti ki stokladıklarımı kullanamıyorum gözüm onlarda.

      Sil
    2. Heh tamam sulfatta sorun yoksa iyi o zaman bir ara gratiste brezilya fonu icin sampuan gormustum adini unuttum gerci:/ Brezilya fonunu zaten keratin bakimi diye yapiyorlar saci yipratan hic bir ozelligi yokmus bende belki saclarim yipranirsa yaparim ve evett son h alinin fotografini koyy:))sirf yeni urunler denemek icin stok yapmiyorum zaten bende bozulur endisesiyle bir de birden fazla alamiyorum:) benim daha inglittan alacaklarim var onlarida alip bitirecegim sanirim:) hadi bakalim yeni y eni urunler gelsin yeni yil icin bir de unutmadan fondoten denilmisken cok ovulen bourjois in Healty mix fondoteni var ya o seri Turkiyeden cekilecekmis canim eger aklinda o varsa falan elini cabuk tut bence:)

      Sil
    3. Yok canım hatta sülfatsız diye kullandığım şampuana göre daha iyi hale getiriyorlar saçımı en azından dolaşıp yumak olmuyor :) Aklımda sana ithafen bir yazı hazırlayacağım canım saçımın son halini gösteren şu okulla ilgili işlerimi bir bitireyim de. Evde bitirmem gereken 4 fondötenim var, birini hiç açmadım o yüzden uzuuun bir süre almayacağım sanırım fondöten, haber verdiğin için çok sağol canım. Firmaların Türkiye ile problemi nedir acaba ya hiç getirmezler ya da getirirler beğenilir ya ürünü çekerler ya piyasadan çekilirler :)

      Sil
    4. Saol tatlimm simdiden yazi icinn:)Firmalari hic anlamiyorum Turkiye de aslinda kadinlar deli gibi makyaj malzemesi aliyor kendilerine mesela su revlonun Turkiyeden cekilmesi halen icimde ukte yurtdisi yasagi var zaten ne istiyorlar yani bu kadar bizden:( Kolay gelsin canim okul islerin icinde umarim kolayca halledersin:)

      Sil
    5. Evet ben de anlayamıyorum :( İnşallah canım çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. ben de ayni sampuani kullaniyorum ve ben de pek memnun degilim maalesef.

    Blogunu yeni kesfettim ve hemen takipcin oldum.
    sevgiler,

    http://www.stylishtimes.net/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Ayshe Rose, çok sevindim :) John Freida şampuan değil mi?

      Sil