8 Eylül 2012 Cumartesi

Vichy Micro-Fluid face- Skin cell sun Protection

Sevgili Guzellik Tutkunlari,

Bir yaz daha bizi terkederken gunesin son demlerinden faydalanmak isteyip kostum Bodrum'a:) Hepinize kucak dolusu sevgilerimi deniz kenarindan iletiyor ve bu yaz tatilimde bana eslik eden Vichy spf 50 gunes kremini tanitmak istiyorum.



Bu urun fazlaca sivi, bildiginiz su misali akiyor, bir gunes sutu olsa tamam diyecegim ancak bir yuz koruyucusu icin bu sivi hal beni tatmin etmedi. Ben gunes urunlerinde yuz koruyucularinin daha yogun kivamda olup insana"iste buradayim, bir katman halinde yuzunu koruyorum"diyenini seviyorm. Anlayacaginiz Vichy'e guvenemedim ve eski yuz urunum dermologica yi kullanmaya devam ediyorum. Bu sirin gunes kremini ise ozellikle boyun ve dekolte bolgeme kullaniyorum.

Eczanemizde.com alisverisimde bana hediye edilen bir tester ise en sevdigim urun oldu bu yaz tatilinde. Bio-Taches Solaire renkli gunes koruyucu SPF 40 bu urunun adi. Gercekten oldukca yogun bir kapaticigi olan urunun koruma kapasitesi de iyi gibi. Testerin yogunlugunu ve kapaticilik seviyesini bilmedigimden kollarima surmus bulundum ilk hamlede ve kollarimda bulunan tum lekeleri kapatti. Benim gibi surekli gunes kremi kullananlar icin fondotensiz kullanimda oldukca basarili bir urun oldugunu farkettim. Iste testerin faydalari... Simdi bu urunden siparis edecegim. Urunu buradan inceleyebilirsiniz.
Yaz tatili biterken sizleri sevgiyle selamliyorum...
M.

4 yorum:

  1. Yararlı bir post olmuş canım ellerine sağlık. :] Aşırı sıvı kremlerden ben de hoşlanmıyorum. :]

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yararli olmasina sevidim. İste Vichy urunu hediyeli diye almistim oyle sivi ki cabucak da biter, belli. Yogun urunleri 1 yila yakin kullaniyoruz sonucta, sivi bir urun hem hesapsiz hem de yetersiz geliyor bana.

      Sil
    2. Söylediklerine tamamen katılıyorum ek olarak da sıvı bir krem beni hiç tatmin etmiyor, krem sürmemiş gibi korumasız hissediyorum kendimi. :]

      Sil
    3. Simdiden yarisi bitti ;) katkin icin tesekkurler

      Sil