21 Eylül 2012 Cuma

Lila Kutu- Eylül

Sevgili okurlar, 

İlk defa Lila Kutu alayım bir de yazısını yazayım dedim. Sevgili S. her ay kutuyu alır almaz yazıları sizlerle paylaşmaktaydı. Ben ayın 15'inde yola çıkan kutuma anca ulaştığımdan yazımız biraz gecikti. Yani kutıu zamanında adrese geldi ancak ben yoktum sevgili okurlar, Lila Kutu bu konuda son derece titiz çalışıyor anlaşılan.


Sonunda elime geçen kutunun dışı çok tatlı ve keşke içi de öyle olsaydı demeden geçemedim. Açtığımda daha önce sevgili S.'nin paylaştığı kutular gibi bir şey ile karşılaşmayı ummuştum. Ancak boş denilecek cinsten bir kutu ile karşılaştım. 


Gabribi Top allık tam boy ve  15 TL imiş normalde. Ben bu markayı ve bana gelen kutudan çıkan renkte(pembe) top allıkları kullanmadığım için muhtemelen hediye edeceğim.
Dephyto güzellik maskelerini ise hemen deneyeceğim. 8 ml'den iki adet yani 16 ml güzellik maskem oldu. Cildi doğal nem dengesine kavuşturup sıkılaştırıyormuş. Sivilce ve siyah nokta oluşumunu engelliyormuş. Normalde 1 kutuda 12 adet 8 ml maske bulunuyormuş ve fiyatı 69 TL'ymiş. 


Pereja-Gourmand duş jeli, banyo köpüğü ve vücut losyonu ise sürpriz ürün olarak geldi. Bu ünlerde kokularıyla yakıyor gerçekten :D Bir kullanımlık ürünleri hemen kullanacağım.



Benim kutu içinde en beğendiğim ürün ise Bioderma Sebium Pore Refiner ve 15 ml. Ürünün orjinal boyutu 30 ml ve bu ürün bana uzun süre yetecek gibi. Ben T bçlgemde gözenek görünümünü azaltmak, parlamayı önlemek ve makyaj için doğru bir baz oluşturmak üzere nemlendirici kremimden sonra ürünü kullanacağım. 30 ml fiyatı 60 TL. 
Yine aşağıdaki resimde görünen Isıs Pharma hassas ciltler için minik nemlendirici ise Isıs'in başka testerlarını denemiş biri olarak ilgimi çekti. Cildim de hassas, e kullanalım bakalım.


,

Kutudaki hayal kırıklığım ise Aviva Strawberry Lip Balm idi. Ürün erimiş bir şekilde çıktı kutudan. Sevgili S.'nin ürünü de aynen bu şekilde eline ulaşmış ve anladım ki genel bir sorun. Buzdolabına attım dondurdum ve dudağıma sürdüm. Su gibi akıyor dudakta da. Buradan da anlaşıldığı üzere sorun üründe  ve asla kullanılamayacaklar listemde. Fiyatı 11 TL'ymiş. Güzel bir Lip Balm olsaydı Kutuyu açtığımda sevinmeme neden olabilirdi ancak Gabrini allık misali bozulmama sebep oldu kendisi :D


Bunlar dışında Hypoxı adlı bir spor merkezinin 2 seanslık zayıflama ve şekillendirme paketi geldi Lila Kutu ile birlikte. Evime çok yakın olmasa da civarda bildiğim bir merkezi var ve kuponumu deneyebilirim. Bu aralar vücudu şekle sokma ve sıkılaştırma yönünde adım atmak istemekteyim. Belki de memnun kalacağım bir merkez olur kim bilir. 

İşte bir Lila Kutu macerası da böyle başladı ve bitti sevgili takipçiler. Birdahaki ay alırmıyım bilmem, bu ay ki tecrübem beni memnun etseydi koşa koşa alacaktım orası kesin. Ancak söylemeden geçmeyeyim; bu benim şanssızlığım genelde çok daha güzel kutuların gönderildiğini biliyorum, sevgili S. sayesinde. 
Güzellik dolu günler...
M.

5 yorum:

  1. Thanks for your invitation, I visited your blog, you have an amazing blog, too. Thanks for your appreciation :)

    YanıtlaSil
  2. Ben ve arkadaşlarım çok yeni bir kampanya oluşturduk. Eşinden şiddet görmüş, kadın sığınma evlerinde kalan arkadaşlarımıza eski yaşantılarını unutturabilmek , onların yüzünü tekrar güldürebilmek ve azda olsa morallerini yerine getirebilmek için elimizde ne kadar kullanmadığımız abiye, kıyafet , makyaj malzemeleri varsa onlara veriyoruz. Bu kampanyaya herkesin katılımını bekliyoruz.

    Amacımız yüzlerindeki acıyı morlukları birazda olsa kapatıp yüzlerini güldürebilmek, bu yüzden sizlerden yardımlarınızı bekliyorum büyük küçük demeden kullanmadığınız kıyafet, makyaj malzemesi gibi şeyleri gönderin, onlarında yüzlerini güldürelim...

    İletişim E-Postası; shakeitupmix@hotmail.com
    http://smoothbeauty.blogspot.com/2012/09/kadnlarmzn-yuzlerindeki-lekeleri-silelim.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok duyarlı ve hos bır kampanya olmus en kısa zamanda ınceleyecegız sayfanı ve detayları... Sevgıler

      Sil
  3. evet sanırım şanssızlık yaşayanlardan birisn
    bnm dudak balmım erimemiş hiç deformaysona uğramamış halde geldi :)
    şimde daha bi sevindim.. :)
    Bu bnm 2. lila kutum ama genel olrak ikisindende memnun kaldım..
    umarım gelicek kutu senide memnun eder..
    İyi hafta sonları diliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarm :D bu kutu olayı surprız dolu cıkana razı gelmek gerek, benım sansım boyleymıs :D

      Sil