4 Eylül 2012 Salı

Çekiliş Sonucu!!!!!!!!!!!!!

Ve sonunda çekilişimizi kazanan kişi belli oldu. Öncelikle belirtmem gereken birkaç nokta var. Çekilişin tam listesine buradan ulaşabilirsiniz. Biz B. S. M. olarak hak geçmesin mantığına çok bağlı olduğumuz için çekilişi sadece ve sadece bir kez çektik ve video ile de kaydettik.

Bizim için çekiliş süreci oldukça zahmetli geçti ama böylece bir çok yeni bloggerla tanışma fırsatı bulduk. Bu nedenle de çekiliş yapma işini çok sevdik ve yeni çekilişlerimizi bile planlamaya başladık. Bu nedenle çekilişi kazanamayan arkadaşlarımız üzülmesinler. Yepyeni ve muhteşem çekilişler sizleri bekliyor.

Toplam 1553 hak ve 300'e yakın katılımcı içinden işte kazanan şanslı kişi:


Çekilişimizi BELEMİR AYDIN kazandı. =) Tebrik ediyoruz. Biz Belemir'le iletişime geçeceğiz. Tekrar tebrik ediyoruz.

Ve çekilişimize katılan herkese tek tek teşekkür ediyoruz. =)

Sevgiler...
B.S.M.

13 yorum:

  1. tühhh :(


    tebrik ederim kazananıı :)

    ben de beklerim : http://kontesce.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ikinci çekilişimiz yolda ara vermeden yapacağız belki onda sana çıkar :)

      Sil
  2. sıradaki çekilişi 4gözle bekliyorum. resmen katıldığım hiç bi çekilişi kazanamadım :( kazanan arkadaşa hayırlı olsun, güle güle kullansın.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkinci çekiliş hediyelerimiz hazır, kazanan arkadaşımıza hemen paketleyip gönderelim hediyesini ikinci çekilişimizi açıklayacağız :)

      Sil
  3. Bugüne kadar sayısız çekilişe katıldım.Bir tane çıkmadı yahu.Bundan bayaaa ümitliydim ama yine olmadı.Kazanan arkadaşı tebrik ediyorum.Bir sonraki çekilişe de katılacağım.Bir kişiye değilde şöyle birkaç kişiye hediye verseniz belki şansımız artar:)

    http://dorelame.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok katılmıştım canım ve sadece bir kez çıktı. O da tam ümidim tükenmişti artık o zaman çıktı. Ama birinin facebook sayfasında görmüştüm bu güne kadar 30dan fazla hediye kazanmış. =) şans işi =/.
      İkinci çekilişimiz üçlü bir set olacak gibi canım o nedenle sadece bir kişiye çıkacak malesef.

      Sil
    2. Eveet benimde kazandığım 4. çekilişim oluyor bununla birlikte:)

      Sil
  4. :) önümüzdeki çekilişlerde düşünebiliriz canım, bir sonraki çekilişimizde bir set hediye edecğiz şimdiden ipucu olsun :) Hayatının her alanında bol şans diliyorum, bir sonrakine sana çıkar belki belli mi olur :)

    YanıtlaSil
  5. çoookk üzüldüm gerçekten :( böhühühüh .(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzülme canım daha bir sürü çekilişimiz olacak :)

      Sil
  6. ben katılmıştım ancak adımı göremedim listede

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Glmcn "Çekiliş" adlı kaydımızın altına yorum bıraktın da bizim gözümüzden mi kaçtı acaba diye tekrar tekrar baktım, blogu birlikte yazdığımız arkadaşlarım da aynı şekilde tekrar tekrar baktı. Ancak sana ait bir yorum bulamadık. Hak geçmesin diye o kadar çok özen gösterdik, her şeyi tekrar tekrar kontrol ettik ki. Nitekim çekiliş katılımlarını kabul ettiğimiz yorumların altında sana ait bir yorum göremedik :( Pazartesi günü listeyi açıklayıp katılımcılarımızın kontrol etmesini rica etmemizin nedeni de buydu; bir yanlışlık varsa düzeltebilmek için, ancak bir itiraz gelmedi. Pazartesi gecesinden sonra çekilişimizi yapacağımızı, belirttiğimiz saatten önce itiraz varsa bize iletilmesi sonradan herhangi bir işlem yapamayacağımızı belirtmiştik. Ama zaten süre dolduğu gibi yorumlarda da adını göremedik, bir de sen bak istersen canım bu linkten: http://guzelliknehri.blogspot.com/2012/07/cekilisssss.html ben ne kadar baksam da sana ait bir yorum göremedim.

      Sil
    2. Canım zaten bizim takipçi listemizde görünmüyorsun. Kaldı ki Senin takip ettiğin bloglarda da biz görünmüyoruz. Çekilişimize katılmanın olmazsa olmaz şartı blogu takip etmekti. Bu nedenle yanlış hatırlıyor olmalısın. İstersen bir de sen kontrol et takip ettiğin bloglarda olup olmadığımızı.

      Sil