3 Eylül 2012 Pazartesi

Çekiliş Hakkında Önemli!

Öncelikle çekilişimize katılan herkese çok teşekkür ederiz. Çekilişimize 300 kişi kadar bir katılım oldu. Haklara göre B. ve M. ile katılım sırasını göz önünde bulundurarak bir liste yaptık. Listemize BURADAN ulaşabilirsiniz.

Tüm katılımcıların bu listeden bu akşam 00:00'e kadar haklarını kontrol etmeleri ve eğer bir yanlışlık olduğunu düşünüyorlarsa itiraz etmeleri gerekiyor. Bu saatten sonraki itirazlar kabul edilmeyecektir. Cünkü sonuçta 3 kişi olsak da hata yapabiliriz ve çekilişten sonra itiraz edilirse herşey çok karışacaktır.

Bu itirazlar göz önüne alındıktan sonra yarın yeni liste ve çekiliş sonucu açıklanacak. Sizi beklektiğimiz için özür dileriz.
S.

4 yorum:

  1. merhaba :) listenizi kontrol ettim, ismim var. yalnız bir eklemem olacak. bloğumda artık çekiliş yayınlıyorum. sizi de eklesem, +4 ekleyebilir misiniz?
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Kontes :) Bloglarda duyurulmasını istememizin amacı daha çok kişiye çekilişimizi duyurabilmekti ancak çekilişimizi artık sonuçlandırdığımız için çekiliş şu anda yayınlasa da katılım kabul edemeyeceğiz, o nedenle de hak eklemesi yapamayacağız ne yazık ki :( Ancak bundan sonra da bir çok çekilişimiz olacak hatta gelecek çekilişimizin hediyelerini alıp hazırladık bile :) Bundan sonraki çekilişlerimizi duyurursan cok seviniriz :)

      Sil
  2. Evet ben de öyle düşündüğüm için öncelikle bir sorayım istedim.
    Duyuru yapmadığım dönemde katılmışım çekilişinize, sonra da unutmuşum.
    Bir sonrakine inş :)
    Sonucu merakla bekliyoruz.
    Sevgiler.
    http://kontesce.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım bir sonrakine inşallah, katılımın için teşekkür ederiz :) Biz de merakla bekliyoruz sonucu bugün herhangi bir yanlışlık yaptık mı acaba diye bir kontrol din istedik, yarın çekilişi yapıp sonucu açıklayacağız :)

      Sil