21 Ağustos 2013 Çarşamba

Tırnaklarımızda Güller Açsın!

 
Daha önceden denemediğim bir manikürle karşınızdayım bugün. İlk adım olarak beyaz ojeyi tüm tırnaklarıma iki kat sürdüm. Ardından farklı renklerdeki ojeleri bir kağıdın üzerine bir kaç damla damlatıp ince bir fırçayla gül desenlerini yaptım.  Yaprak rengine yakın tonda yeşil  ojem olmadığı için kağıdın üzerine lacivert ve sarı renkte ojelerden bir kaç damla damlattım. Sizin de elinizde istediğiniz renkte oje yoksa farklı renklerdeki ojelerin birleşiminden istediğiniz renk ve ya tonda ojelere ulaşabilirsiniz. Örneğin kırmızı ve sarının birleşiminden turuncu, kırmızı ve beyazın birleşiminden pembe, siyah ve sarının birleşiminden zeytin yeşili elde etmek mümkün.

 
Diğer üç tırnağıma ise toplu iğnenin arka kısmını kağıtta kalan koyu pembe ve beyaz oje karışımına batırarak noktalar yaptım. İnsana baharı çağrıştıran, içini açan bir manikür.
 
Bu manikürde kullandığım ojeler Flormar Super Matte M109 (koyu pembe), Flormar 310 (beyaz), Flormar 439 (lacivert) ve Rimmel 058 Lemon Drop (sarı).
 
Yapım aşaması ile ilgili bir şey sormak isterseniz ve ya adım adım fotoğraflarla anlatmamı isterseniz söylemeniz yeterli, hemen yazarım :)
 
Sevgiler,
B.

7 yorum:

  1. çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. çok beğendim hem kibar hem de kullanışlı herşeyle :)
    ben bi gül benzeri nail art denemedim artık zamanı geldi demek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Yapması çok eğlenceli denemekte fayda var :)

      Sil
  3. Çok cici olmuş ^,^ şu güllerden bende yapmak istiyorum ama bir türlü fırsat bulamadım bakalım daha ne kadar ertelicem :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) İlk fırsatta yaparsın umarım ben de hep bir ara denerim diyordum, çok beğendim yapınca :)

      Sil