23 Ağustos 2013 Cuma

The Balm-Time Balm Face Primer Makyaj Bazı


 
The Balm Face Primer'ı yine bir Gratis indiriminden kaparak, ev ahalisine dahil ettim :) Daha önceden Sephora'nın makyaj bazlarını kullanmıştım ve her iki markanın makyaj bazında da aynı yumuşacık, elinizi teninizde gezdirmeye doyamayacağınız, sanki birileri az önce cildinizin üstüne cila çekmiş hissini elde ediyorsunuz :)
 
İçinde silikon olduğu için cildinize sürdüğünüz anda direk gözeneklere doluyor daha düz, daha güzel bir görünüm elde ediyorsunuz. Ancak silikon içeren makyaj malzemeleri sağlıklı değil, günlük makyaj rutininin bir parçası haline getirmemekte fayda var. Sadece makyajınızın akmasını istemediğiniz, daha kusursuz bir cilt görünümü istediğiniz zamanlarda makyajınızın temelini sağlamlaştırmak için kullanmakta fayda var.


İçeriği bu şekilde. Ürün 30 ml ve normalde 40 liraya satılıyor bildiğim kadarıyla ben %50 indirimle almıştım. Gratis sık sık %50 indirim yapıyor, indirimleri takip etmek en güzeli zira ben indirim olmadığı sürece Gratis, Watsons mağazalarından renkli kozmetik alışverişi yapmıyorum.

 
Ürün şeffaf, sürüldüğünde cildin renginde bir değişikliğe neden olmuyor. Bir blogda ürünün kötü bir kokusu olduğunu okumuştum ancak bendeki mis gibi kokuyor çok çok hafif belli belirsiz bir kokusu var. Belki o ürünün kullanım süresi geçmiştir o nedenle kötü bir kokusu vardır. Özellikle indirimde yakalanırsa uygun fiyatlı, güzel bir makyaj bazı. Makyaj bazı arayışında iseniz denenebilecek bir ürün.
 
Mutlu haftasonları :)
 
B.

6 yorum:

  1. Sephora'nin makysj bazini pek begenmemistim,bunuda denemeyi dusunuyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sephora'nın makyaj bazına göre ciltle daha iyi bütünleşiyor, denenebilir :)

      Sil
  2. Bende aynı yorumu okumuş ve şaşırmıştım bendeki de gayet güzel kokuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ürün açıldıktan sonra ne kadar sürede tüketilmesi gerektiği bilsek de ürünün üretim tarihini ve ne şartlarda saklandığını bilemiyoruz bazen :( Hevesle alınan bir ürün de bozuk çıkabiliyor, sanıyorum o ürün çok beklediği için farklı bir kokuya sahipti.

      Sil
  3. merak ediyordum bu ürünü yazı için teşekkürler- bi dahaki indirimi kollayalım o zman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek, zaman ayırıp okuduğunuz, yorum bıraktığınız için ben teşekkür ederim :) İndirim zamanlarını kollamak en iyisi :)

      Sil