26 Ağustos 2013 Pazartesi

Düğün Makyajı


 
Bugünkü yazımız düğün, nişan, kına artık organizasyon ne ise ona uyum sağlayacak bir makyaj hakkında :) Bu göz makyajında sadece krem ürünler ve göz kalemleri kullandım. Baz olarak Mac Painterly Paint Pot'u kullandım. Ardından kaş altı haricinde kalan tüm kısma Maybelline Color Tattoo On and On Bronze rengini yaydım. Gölgeleme işlemi için Sephora'nın Jumbo kalemini kullandım, crease bölgesine bir çizgi halinde sürüp parmaklarımla dağıttım. Eyeliner'da tercihimi Maybelline jel eyelinerdan yana kullandım, bu arada Maybelline jel eyelinerın birlikte satıldığı eyeliner fırçası gerçekten çok iyi en az normalde kullandığım eyeliner fırçalarım kadar iyi performans gösteriyor.
 

Alt kirpik diplerime Sephora Waterproof Eyeliner-Flashy Ultra Brown 16 Numara kahverengi göz kalemini uyguladım ve gözlerimin iç kısmına Sephora Jumbo kalemi sürdüm. Ardından makyajı makyaj yapan son adıma geçtim ve rimeli üç kat uyguladım. Kullandığım rimel YSL Shocking Mascara Volume Effet. Altta kullandığım malzemeleri gösteren fotoğrafa eklemeyi unutmuş olsam da kaşlarımın altını Sephora'nın çok açık altın rengi ışıltılara sahip olan göz kalemi ile aydınlattım. Kaşlarımın üst kısmına da aynı kalemi dış bir kontür yaparak sürdüm ve dağıttım.  Kaşlarımı kurtarıcı Yves Rocher kaş kalemim ile belirginleştirdim ve kaşlarımda boşluk olan kısımları doldurdum. Göz altlarıma ise YSL Aydınlatıcı uyguladım.


 
 
Makyajın geri kalanına gelince cilt makyajımda ilk adım olarak Dermalogica renkli nemlendiriciyi kullandım. Ardından The Balm kapatıcı ile cildimdeki kızarıklıkları kapattım ve YSL Teint Resist Fondöten uyguladım. Fondötenin kalıcılığı arttırmak, parlamayı engellemek ve ciltteki kusurları daha iyi kapatabilmek için Yves Saint Laurent-Matt Touch Compact Foundation uyguladım. L'oreal Indefectible Pinsel Fondöten-220 Sand adlı fondöteni cildimde kontür yapmak için kullandım, elmacık kemiklerimin altına, alnım ve saçlarımın birleştiği hatta, burun kenarlarıma var çenemin boynumla birleştiği kısma uyguladım. Allık tercihim Hot Mama ve Ruj tercihim ise Dior Sérum De Rouge-650 numaraydı.
 
Bahsettiğim ürünlerin adlarının üzerine tıklayarak ayrıntılı yazılarını görüntüleyebilirsiniz, mutlu haftalar :)
 
B.
 

10 yorum:

  1. tek kelimeyle harika :)

    http://beautybysyln.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Selam..blogunuzu takibe aldım.banada beklerim.amediam.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevalin Dünyası bloğunuzu ziyaret ettim, hoş geldiniz :)

      Sil
  3. harika bbir göz makyajı gerçekten çok beğendim!

    bloguma gelen herkese hediye çeki var sac ürünleri için seni de beklerim :)

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Bloğuna hemen bakacağım :)

      Sil
  4. çok güzel olmuş bayııldım eline sağlık maşallah :) bu arada blogumda bi çekiliş var bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Blogunu hemen ziyaret ediyorum :)

      Sil
  5. Nasıl güzel gözleriniz var Maşallah diyorum nazar değmesin..

    YanıtlaSil